Septembrie, o luna a smartphone-urilor

Daca sunteti in cautarea unui telefon cu o camera impresionanta la un pret accesibil atunci poate ar fi bine sa mai asteptati putin.

La doar 2  luni de la lansarea high end-ului Nokia Lumia 930, Microsoft a invitat presa pe data de 4 septembrie la Berlin, la un eveniment, unde se pare ca vor fi lansate noi terminale Windows Phone.

Invitatia celor de de Microsoft suna  “Ready for more? Join us for more face time.”

“Face time” ne duce cu gandul la mult anticipatul Nokia Lumia 730 a.k.a Superman, un smartphone cu o camera frontal de 5 Megapixeli pentru selfie-uri si video chat.

Primele zvonuri despre acest telefon au aparut undeva prin luna Aprilie iar mai tarziu, spre finalul lunii Iulie, au aparut zvonuri conform carora noul model va avea un display de 4.7 sau 5 inch.

O alta aparitie pe data de 4 Septembrie ar putea fi Nokia Lumia 830, un alt mid-ranged care va avea insa o camera PureView asemanatoare modelelor Lumia de top.

Desi nu este nimic concret, conform zvonurilor si fotografiilor care circula pe Internet de ceva vreme, lansarea noilor terminale cu Windows Phone 8.1 ar fi ceva firesc.

Tot in Septembrie , insa pe 3, este asteptat ca Samsung  sa lanseze noul model Samsung Galaxy Note 4 in cadrul IFA, modelul anterior fiind lansat la acelasi eveniment in 2013.

Putin mai tarziu si anume pe 9 Septembrie Apple ar putea lansa noul Iphone 6, modelele anterioare fiind lansate cam in aceeasi perioada.

Indiferent ca preferi Windows Phone, Android sau IOS, perioada urmatoare se anunta a fi una foarte interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.