Tableta Serioux Surya Antares S802TAB, Dual-Core Cortex A9 1.20GHz, 8″ HD, 512MB DDR3, 8GB, Wi-Fi

Tableta Serioux Surya Antares S802TAB este una din cele mai ieftine tablete existente pe piata din Romania si trebuie precizat inca de la inceputul articolului ca nu este o tableta slaba chiar daca este sa tinem cont de pret, bineinteles ca nu o putem compara cu o tableta scumpa, insa noi va spune ca va faceti treaba cu ea.

Tindem sa credem ca este o tableta extrem de buna atat pentru incepatori cat si pentru cei mici, nu cred ca este o tableta pentru cei care au avut un apple sau vreun super smartphone pentru ca atunci vor crede ca aceste caracteristici sunt slabe, tot ce trebuie sa tineti cont, este pretul promotional cu care vine acest model.

Acum ramane de vazut care o sa fie promotiile si reducerile in urmatoarea perioada, ce-i drept eu o urmaresc de cateva saptamani si pretul s-a miscat de cateva ori, insa nu m-a facut sa o achizitionez.

Nu stiu de ce, dar am un feeling ca de black friday 2014, modelul Serioux Surya Antares S802TAB o sa vina la un super pret, o bomba, nu ma astept ca anul trecut la 100 de ron, dar cred ca o sa fie undeva la 150-200 ron, acum depinde si care sunt contractele cu furnizorii si ce se mai intampla pe acolo, dar vreau sa o iau pana in 200 ron cu orice pret, nu o iau pentru mine, o fac cadou si cred ca o sa fie un cadou excelent pentru cei mici.

Tableta Serioux Surya Antares S802TAB cu procesor Dual-Core Cortex A9 1.20GHz, 8" HD, Multi-Touch, 512MB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Android 4.2 Jelly Bean
Tableta Serioux Surya Antares S802TAB cu procesor Dual-Core Cortex A9 1.20GHz, 8″ HD, Multi-Touch, 512MB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Android 4.2 Jelly Bean

Serioux Surya Antares S802TAB vine cu un procesor DUAL CORE ce are o frecventa de 1 GHz, pentru cunoscatori spunem ca modelul procesorului este RK3026 iar producatorul este Rockchip.

Memoria RAM este de 512 MB, putem sa spunem ca era excelent daca venea cu o memorie de 1 GB, insa la acest pret trebuie sa ne multumim doar cu 512 MB care sunt suficienti pentru cateva joculete si cateva aplicatii.

Nu avem 3G, insa avem internet de mare viteza prin conectivitate WiFi, modulul 3G era de asteptat sa nu fie prezent pentru ca il regasim doar pe tabletele mult mai scumpe.

Tip procesor: Dual Core – doua nuclee
Model Procesor: RK3026 produs de Rockchip
Frecventa procesor: 1.0 GHz
Tip display: Capacitive Multi-Touch 5 puncte, raspunde foarte bine la comenzi
Tehnologie: LCD LED, aceasta tehnologie o gasim la aproximati toate laptopurile
Diagonala (inch): 8
Rezolutie: 1024 x 768
Capacitate RAM: 512 MB, ne bucuram daca era de 1 GB
Tip memorie: DDR3, cam toate tabletele vin cu DDR3
Spatiu de stocare: 8 GB, suficeinti pentru jocuri si aplicatii
Greutate: 380 g, destul de usoara
Sistem de operare: Android 4.2 Jelly Bean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.