REVIEW: Televizor LED 3D Sharp LC39LE650V – pret si oferte !

In perioada sarbatorilor Pascale nu am reusit sa mai scriu articole, insa astazi am venit cu forte noi si incepem sa continuam seria review-urilor despre produsele electrocasnice si electronice.

Incepem prin a prezenta modelul Sharp LC39LE650V, un televizor 3D care depaseste cu mult performantele si caracteristicile altor SMART TV-uri care au acelasi pret (verifica noua oferta de pret).

Cu o diagonala de 98 de cm si o rezolutie FULL HD, televizorul Sharp LC39LE650V detine unul din cele mai bune ecrane LED, cu o luminozitate si un contrast extrem de bun, filmele si videoclipurile se vad exceptional, dovada o face tehnologia implementata de cei de la Sharp, o tehnologie care vine cu o lumina de fundal pentru eliminarea sacadarii filmului.


Un minus il reprezinta lipsa ochelarilor 3D la achizitionarea televizorului, dar sa nu uitam ca la sfarsitul anului 2013, atunci cand a aparut Sharp LC39LE650V, televizorul costa undeva la 3000 RON, insa acum a scazut pretul inca merita cu siguranta sa cumparam ochlearii 3D separat.

Sharp LC39LE650V

Pentru a vedea la o calitate superioara imaginea 3D, nu uitati sa utilizati ochelari activi, acest element este valabil pentru orice televizor 3D si pentru orice cinematograf din tara.

Pana acum am inteles, este 3D, este LED si este SMART TV, asta inseamna ca vine cu internet atat prin WiFi cat si prin RJ45, iar ca si conectivitate nu trebuie sa uitam de cele 4 porturi HDMi plus intrarea USB si RGB.

Calitatea suntetului este una exceptionala, in conditiile in care noile SMART-uri de la Samsung, Philips si LG vin cu 2×10 w, televizorul Sharp LC39LE650V vine cu 2 x 15 w, la care mai adaugam tehnologiile superioare Dolby Digital Plus, Automatic Volume Control si Amplificator digital.

Fiind un LED, energia consumata este foarte scazut si se situeaza in pragul de 66 kw. Ca si greutate are 13 kg, insa nu trebuie sa uitam ca este 3D si este ceva normal sa canteareasca mai mult.

Mai sus spuneam ca, calitatea imaginii este una exceptionala, ei bine asta se datoreaza datorita sistemul propriu Active Motion 200 Hz care reduce umbrele si reda miscarile naturale si firesti.

In concluzie, putem spune ca acest TV 3D este excat pe gustul utilizatoului. In general Romanii sau dat pe Samsung, LG si Philips, insa noi va garantam ca acest SMART TV depaseste cu mult performantele lor. De asemenea nu trebuie sa uitam ca firma Sharp este „Made in Japan”, asa ca nu avem de ce sa ne plangem in privinta calitatii si fiabilitatii acestui produs.

Noi am achizitionat acest produs cu livrare gratuita, garantie 24 luni + desfacerea coletului la livrare de la urmatoul link: Televizor Smart 3D LED Sharp, 98 cm, Full HD, LC39LE650V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.