Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor 3D Sharp LC90LE757E: pret, review si pareri!

Ai un living si vrei ceva sa uimeasca? .. – Atunci cu siguranta ai nevoie de televizorul Sharp LC90LE757E, un TV despre care pot spune multe, e ceva care m-a uimit si cu sigurant merita sa-i dedic un articol intreg pentru a prezenta unul din cele mai mari televizoare 3D disponibile din Romania, bineinteles cu un pret colosal pentru un bugetar sau poate chiar si pentru un director de banca.

Sharp LC90LE757E este ceva care nu vezi prea des prin magazinele offline din Romania, asta pentru ca nu se vinde datorita pretului extrem de mare, ganditi-va ca luati o masina cu acesti bani, insa nu trebuie sa exageram pentru ca sunt si oameni care sunt pasionati de tehnologie si vor sa aiba ultimile noutati in casa lor.

Acest model de televizor are o diagonala uimitoare, vorbim aici despre 2 metri si 28 de centimetri, pfff nici nu trebuie sa te gandesti cat este de mare pentru ca nu se mai termina, probabil cand o sa va uitati la un film 3D o sa credeti ca sunteti intr-un cinema. Sa fiu sincer, va spun ca senzatia este mai tare decat la un cinematograf, ganditi-va la claritatea pe care v-o ofera acest televizor, miscarile cat mai reale si tehnologia ireprosabila pe care o foloseste acest model 3D.

Sharp LC90LE757E face parte din gama televizoarelor lansate la sfarsitul anului 2012, insa nu trebuie sa credeti ca nu este mai bun decat noile televizoare, doar ganditi-va ca Sharp este „Made in Japan”, daca nici Japonezii nu au tehnologie atunci nu mai trebuie sa continuam articolul.

Smart 3D LED Sharp ,228 cm, Full HD, LC90LE757E

Ca si conectivitate, Sharp LC90LE757E vine cu 4 porturi HDMi, asadar putem conecta in acelasi timp mai multe produse: laptop, playstation, sistem audio sau Blu-Ray Player.

La o asemenea diagonala chiar aveam nevoie de o sonorizare excelenta, asadar avem un sistem audio 2 x 10 W Speakers
si un Subwoofer de 15 W, simtim calitatea sunetului si caracteristicile superioare: Virtual Surround, Dolby Surround, Dolby Digital Plus care aduc un plus de calitate.

YouTube, Facebook, HD Live streaming, Picassa si alte sute de aplicatii, intr-o interfata prietenoasa si accesibila, Japonezii au imbinat utilul cu placutul, au creat un SMART TV ce te lasa cu gura cascata din toate punctele de vedere.

Pentru a afla toate detaliile si specificatiile acestui televizor, plus pretul actualizat si ofertele existente in momentul de fata, accesati banner-ul urmator si
banner 3

 • 3D: Da

 • Tehnologie: LED

 • Smart TV: Da

 • Gama: 2012

 • Sistem audio: 2 x 10 W Speakers

 • Subwoofer: 15 W

 • Diagonala ecran (cm): 228

 • Tip display: Backlight LED

 • Calitate imagine: Full HD

 • Luminozitate: 350 cd/mp

 • Aspect imagine: 16:9

 • Rezolutie: 1920 x 1080
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J