Sistem de navigatie Mio Spirit 695, Travel Trafic OK, TMC Activ, Full Europe + actualizari gratuite pe viata

Tinand cont ca suntem in lumea tehnologiei si acum exista GPS pe aproximativ toate smartphone-urile, noi va spunem ca niciodata nu poate sa inlocuiasca un sistem de navigatie profesional, care este facut special pentru toate categoriile de vehicule, de la taxi-uri pana la tir-uri.

Astazi am decis sa discutam despre sistemul de navigatie Mio Spirit 695, un GPS care vine cu o multime de functii si un un soft de navigatie excelent.

De ce sa alegem Mio Spirit 695 si care sunt punctele forte ale acestui sistem de navigatie ?

– TraficOK este ultima functie in materie de „sisteme de nafigatie”, aceasta functie este un serviciu Romanesc care le permite conducatorilor auto receptionarea de mesaje si alerte din trafic in timp real prin intermediul transmisiei radio FM-RDS direct pe sistemul de navigatie, este foarte benefic pentru: ambuteiaje, accidente, drumuri in lucru si conditii meteo nefavorabile. De exemplu vrem sa ajungem de la Ploiesti la Bucuresti, teoretic trebuie sa o luam pe DN1, insa daca pe acest tronson de drum exista vreun ambuteiaj sau circulatia este blocata, traficOK a sa ne dea varianta sa o luam pe autostrada. TraficOK beneficiaza de o acoperire a transmisiei de circa 80% din totalul de drumuri nationale si judetene din România

Sistem de navigatie Mio Spirit 695

– Ce este cel mai interesant aspect la acest GPS este faptul ca vine cu actualizarea hartilor pe viata, asta inseamna ca pentru toata durata de viata a dispozitivului nu mai trebuie sa cumparati nici o harta, un lucru foarte benefic atunci cand vine vorba de a beneficia de o asemenea oferta pentru sistemele de navigatie MIO.


– „Gaseste-mi masina” – probabil la noi in Romania nu este atat de benefic, insa daca ajungi prin strainatate si nu  iti mai gasesti masina, sau daca te-ai ratacit, sau poate este o parcare extrem de mare incat nu iti mai gasesti masina, atunci cu siguranta o sa iti fie foarte benefica aceasta functie.
– „Langa mine” cu aceasta functie accesezi cele mai apropiate puncte de interes sau le poti salva pe cele la care ai fost. Asadar, daca te plimbi mereu prin aceleasi locuri, atunci o sa iti prinda foarte bine aceasta functie pentru ca vei stii mereu cat mai ai de parcurs pana la punctele tale favorite.

– Vine cu un ecran de 5 inch, foarte vizibil atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

– Vine cu un procesor Samsung 6443 ce are o frecventa de 400 de MHz,

– Memoria Ram este de 128 MB, iar ca si capacitate de stocare avem 4 GB + un slot microcardSD

– Avem o tastatura QuickSpell™ care va ofera instant sugestii pentru destinatia dvs. Aceasta functionalitate inteligenta scade numarul erorilor si va permite sa salvati timp atunci cand incepeti calatoria.

Eu am achizitionat acest produs de pe cel mai mare magazin online din Romania, puteti fedea produsul direct din acest link: Sistem de navigatie Mio Spirit 695, Travel Trafic OK, TMC Activ, Full Europe + actualizari gratuite pe viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.