Lenovo IdeaCentre C440 All-In-One 21.5″ Multi-Touch – pret, review si pareri !

Chiar daca, la o prima vedere, pare un sistem scump, tinand cont ca pretul acestuia este de 3599 de lei, va putem asigura ca isi merita toti banii.

Sistemul Desktop Lenovo IdeaCentre C440 All-In-One este unul de o calitate exceptionala, dar si foarte competitiv si performant, pe care oricine si l-ar dori in locuinta proprie – verifica noua oferta de pret.

Pe langa caracteristicile foarte performante ale acestui sistem putem trece in revista incredientul principal care este dat de display-ul Multi-Touch, asadar nu mai suntem nevoiti sa folosim vechiul mouse, asta pentru ca la orice atingere cu degetul preia exact comanda dorita la fel de bine ca pe o tableta performanta de la Apple sau de ce nu de la Lenovo.

Si pentru a va convinge si pe dumneavoastra de calitatea acestui sistem, vom detalia in momentele urmatoare caracteristicile tehnice pe care le detine.


lenovo-all-in-one-desktop-c440-touch

Vom incepe prin a va spune ca sistemul are carcasa de tip All in One, avand dimensiunile standard de 532x407x196 milimetrii.

Monitorul acestui minunat sistem de la Lenovo este unul de tip LED Touchscreen Wide de 21.5 inch si are o rezolutie de 1920×1080 pixeli.

Totodata este prevazut atat cu tastatura cat si cu un mouse optic, care este foarte util si simplu de folosit.

Asadar putem afirma, din punct de vedere al aspectului estetic, ca arata exceptional dar, stim bine ca cel mai important este calitatea tehnica si performanta, asa ca nu ne ramane decat sa vi le prezentam si pe acestea.

Sistemul Desktop PC de la Lenovo are in dotarea sa un procesor extrem de puternic, Intel Core IR-3330S, cu o frecventa de 2700 MHz. Beneficiind de acest procesor veti putea naviga la cele mai bune viteze atat printre aplicatiile sau fisierele preferate cat si pe internet.

In acelasi timp, acest procesor are in structura sa cateva tehnologii remarcabile cum ar fi Intel Virtualization, Thermal Monitoring, Intel InTru 3D, Intel Wireless Display si Intel Clear Video HD.

Placa de baza a acestui sistem Desktop PC Lenovo este una integrata, model Intel HD Graphics. Sistemul are si o memorie RAM, tip DDR3, cu o capacitate de 4096 MB. Cat despre Hard Disk-ul acestui complex dispozitiv putem sa va spunem ca este unul foarte bun de tip SATA, cu capacitatea de 1 TB si cu o viteza de 7200 rpm. Placa video este dedicata, de tip NVIDIA GeFORCE 615, avand o capacitate a memoriei video de 1024 MB.

Va mai putem preciza faptul ca acest sistem are software-ul operativ Microsoft Windows 8, unul de o calitate exceptionala, care va garanteaza functionarea la cei mai inalti parametrii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.