Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Smartphone BlackBerry Z30 – preţ şi caracteristici

Succesorul lui Z10 este smartphone-ul cu cel mai mare display creat de Blackberry, de 5 inci, şi o rezoluţie de 720 pixeli. Lansat anul trecut, noul smartphone nu a întrecut aşteptările clienţilor din cauza platformei de operare învechite, care nu poate ţine pasul cu noile versiuni IOS şi Android.

Totuşi, telefonul BlackBerry Z30 are şi părţi bune, care nu sunt de neglijat. Printre acestea, se numără ecranul mare, bateria rezistentă, funcţiile excelente ale mesageriei şi un card microSD pentru extra memorie. Dacă nu am avea de unde alege, adică în cazul în care competiţia nu ar fi atât de mare, per total, BlackBerry Z30 s-ar dovedi un telefon mai mult decât bun.

Design-ul nu aduce nimic inovativ, fiind similar cu cel al zecilor de smartphone-uri de pe piaţă. Colţurile sunt rotunjite, carcasa cu legendarul logo al companiei canadiene, ne amintesc de versiunea mai mică, Z10.

Smartphone BlackBerry Z30

Smartphone BlackBerry Z30

Pe lângă ecranul de 5 inci, smartphone-ul posedă şi o cameră frontală de 2 megapixeli, pe partea stângă se află mufele pentru cablul Micro-USB şi Micro-HDMI, în timp ce, pe partea dreaptă, se află butoanele pentru ajustarea volumului şi pentru pornire sau pauză. Cei de la BlackBerry au lucrat la îmbunătăţirea calităţii sunetului şi au adăugat câte un microfon în fiecare colţ al telefonului, ceea ce ajută la producerea unui sunet clar, surclasând difuzoarele smartphone-urilor HTC One sau Motorola Droid Maxx.

Software-ul a fost, de asemenea, îmbunătăţit cu versiunea BlackBerry 10.2, care vine cu câteva noi funcţii. Priority Hub este una dintre ele care, după cum spune şi denumirea, va prioritiza interacţiunile pe care le aveţi pe reţelele de socializare, listând contactele într-o listă în funcţie de importanţa lor.

Notifcările privind mesajele primite vor apărea pe ecran, indiferent de aplicaţia pe care o utilizaţi sau de ce funcţie a telefonului accesaţi, astfel că, fiţi siguri, dacă aveţi un BalckBerry, niciun mesaj nu va scăpa necitit. Însă, dacă aveţi cont pe Instagram, ei bine nu-l veţi putea accesa de peBlackBerry Z30. Tastatura tactilă este una dintre cele mai bune datorită sugestiilor pe care sistemul de operare le oferă în scrierea mesajelor.
Z 30 este disponibil la preţul de 1600 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J