Smartphone-ul Wine Smart de la LG

Dacă vă era dor de telefoanele cu clapetă, care făceau furori acum ceva ani, cei de la LG au decis să le readucă în forţă prin Wine Smart, telefonul inteligent cu design inedit, cel puţin pentru această perioadă, a touchscreen-ului.
Wine Smart este primul smartphone cu clapetă şi sistem de operare Android 4.4 KitKat. Telefoanele cu clapetă erau extrem de răspândite în anii 2000, designul lor fiind apreciat de mulţi, aşa că de ce nu ar avea succes şi în zilele noastre, mai ales că telefonul îndeplineşte toate funcţiile unui smartphone. Camera de 8 megapixeli, memorie internă de 4 GB, card de memorie, procesor de 1.2 GHz, un display de 3.5 inci cu o rezoluţie de 480X320, toate acestea îl aduc pe Wine Smart în secolul smartphone-urilor performante. Smart Wine mai are şi o cameră frontală de 0.3 megapixeli, baterie detaşabilă de 1700 mAh, radio FM, iar conexiunea la internet se face prin LTE, Bluetooth, Micro-USB.

LG-Wine-Smart
LG a implementat butoane de siguranţă şi aplicaţia Safe Keeper prin care, în caz de urgenţă, se vor trimite notificări speciale conţinând locaţia, numele, unor contacte preselectate atunci când telefonul nu este folosit o perioadă mai lungă de timp.
Scepticii susţin că smartphone-ul cu clapetă de la LG nu va avea succes decât în rândul publicului mai în vârstă, deşi s-ar putea să apară şi surprize. Telefonul are un aspect rafinat, care îi conferă eleganţă, ceea ce-l poate propulsa în vânzări şi popularitate.
Smartphone-ul cu clapetă a fost deja lansat în Coreea de Sud pe 26 septembrie, iar compania nu a anunţat deocamdată disponibilitatea telefonului şi în alte zone. Wine Smart se va dovedi un telefon util pentru cei care doresc să beneficieze de funcţiile de bază ale unui mobil, fiind uşor de folosit, păstrând totodată şi funcţiie ingenioase ale unui smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.