Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

SOC: ASUS MeMO Pad ME173X-1B072A cu procesor Quad-Core MT8125: pret, caracteristici, detalii si pareri !

Asus MeMO Pad ME173X-1B072A cu procesor Quad-Core MT8125

Asus MeMO Pad ME173X-1B072A este o tableta destul de desteapta, aceasta dispune de un procesor Quad-Core de 1.20 GHz, sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2 si de un ecran de tip IPS HD de 7 inch, aceste caracteristici facand-o sa faca parte din aceasta categorie.

Rezolutia de 1280 x 800 si unghiul de vizualizare de 170 de grade pe care il are ecranul acesteia, fac din acest tip de tableta una foarte buna si pentru vizualizarea de filme sau pentru navigarea pe internet foarte usor. Pe langa filme si internet acest gadget este foarte bun si pentru jocuri, cu ajutorul procesorului Quad-Core, pe aceasta tableta pot fi jucate cele mai noi jocuri disponibile pentru Android fara nici cea mai mica problema, viteza procesurului fiind una extrem de ridicata.


Cu toate ca o tableta nu se cumpara neaparat pentru realizarea de fotografii, acest model vine cu o camera foto-video cu rezolutia de 5 mpx pentru realizarea unor fotografii excelente si cu disponibilitate de filmare video la o calitate de 720p. Tableta mai dispune de o camera frontala de 1.2 mpx care este dedicata in special pentru apelurile video impreuna cu prietenii sau familia. La capitolul sunet acest model are un mare avantaj fata de restul, Asus MeMO Pad ME173X-1B072A vine cu difuzoare stereo cu tehnologia Maxx Audio pentru un sunet de o claritate rar intalnita.

Tableta Asus MeMO Pad ME173X-1B072A are un acumulator Li-Polymer care are o autonomie de lucru de pana la 10 ore in timp ce se foloseste Wi-Fi-ul, o durata de functionare destul de mare tinand cont ca alte tablete au o durata a bateriei mult mai mica. Daca nu va ajunge memoria interna pe care o are dispozitivul, adica 16 GB, aceasta poate fi extinsa folosind un card de memorie de tip microSD de pana la 32 de GB, adica un total de 48 de GB disponibil sa va instalati orice aplicatii doriti.

Tinand cont ca tableta are o greutate de doar 302 grame si are o grosime de 120.6 mm aceasta poate fi transportata foarte usor folosind o husa sau o geanta ca sa o si protejati fata de eventualele zgarieturi care pot aparea pe ecranul acesteia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J