Televizor Smart 3D LED Sony 79X9005 – rezolutie 4K

Cu o diagonala de 200 centimetri, televizorul Smart 3D LED Sony 79X9005 utilizeaza tehnologia 4K si dispune de un design modern, alaturi o redare clara a imaginii si a sunetului. Imaginile 4K se remarca prin cele 4 milioane de pixeli individuali si dispun de o rezolutie impresionanta, de 3840 X 2160. De asemenea, ofera caracteristici audio superioare, precum S-Master, Dolby digital, Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse, pentru redarea unui sunet de calitate.

In ceea ce priveste imaginea, la televizorul Smart 3D LED Sony 79X9005 dispuneti de o Super-rezolutie 3D, alaturi de reglarea automata a adancimii 3D, afisaj triluminos, reducere inteligenta a zgomotului MPEG, detectarea fetei sau Deep Color. Toate acestea va permit sa va bucurati de o experienta de divertisment cu totul unica.

Totodata, cu televizorul Smart 3D LED Sony 79X9005 se poate inregistra pe HDD prin USB, dispune de Skype integrat si ofera functia Sony Entertainment. In plus, sunt oferite urmatoarele accesorii: 2 ochelari 3D, telecomanda si TGD-BT400A.

Televizor Smart 3D LED Sony, 200 cm, Ultra HD 4K, 79X9005

Cele 4 porturi HDMI va permit sa conectati televizorul la o sursa externa de semnal audio-video, precum un DVD, un decodor de cablu, un computer sau o camera foto-video. Daca dispuneti de dispozitive mai vechi sau cu semnal analogic, le puteti conecta la televizor prin intrarea Scart.

In plus, dispune de multiplayer incorporat, prin care va puteti bucura de continut multimedia de pe orice stick sau hard USB. Cu siguranta, functiile inteligente ale televizoarelor moderne atrag un numar din ce in ce mai mare de utilizatori, indiferent de pretul necesar achizitionarii acestora.

Chiar daca pretul televizorului Smart 3D LED Sony 79X9005 nu este cel mai mic, daca tinem cont de functiile Smart de care dispune, cat si de posibilitatea de a viziona 4K, putem considera ca ofera un raport calitate-pret destul de bun. Astfel, ne ajuta sa ne transformam locuinta intr-un mini-cinema, pentru a trai cele mai interesante experiente de divertisment si a ne bucura de un sunet de calitate si de imagini clare.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest televizor de la Sony, dar si pretul sau actualizat, atunci puteti accesa bannerul de mai jos.
banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.