Televizor Smart 3D LED Sony 85X9505, 215 cm, Ultra HD 4K,

Sony va propune, prin televizorul Smart 3D LED Sony 85X9505, sa va bucurati de o experienta de divertisment 4K, ale carei imagini contin peste 8 milioane de pixeli individuali, pentru a oferi o imagine de 4 ori mai clara decat cele Full HD. Astfel, cu o diagonala de 216 centimetri, acest televizor dispune de o rezolutie de 3840 X 2160 si un aspect al imaginii de 16:9.

Puterea consumata este de 320 W si dispune de Wi-Fi integrat, alaturi de RJ-45. Pentru a controla continutul eficient, la acest televizor Smart de la Sony 85X9505 va este oferita interfata Bravia, care va permite sa navigati prin canale TV, fotografii din retea sau continutul de pe internet, iar atunci cand porniti televizorul, acesta se va deschide imediat. In plus, aplicatiile se misca cu rapiditate, iar modul Fotbal permite iubitorilor acestui sport sa regleze sunetul intr-o maniera cat mai apropiata de atmosfera creata pe stadion. Totodata, interfata integreaza stiri si titluri, precum sunt cele sportive.

In acelasi timp, televizorul Smart 3D LED Sony 85X9505 dispune de functia ClearAudio+, prin care este reglat sunetul televizorului pentru a auzi cu claritate filmele sau programele TV pe care le urmariti si a putea distinge anumite sunete de fundal. Este foarte adevarat ca si pretul pentru acest televizor este unul mai mare, insa si functiile de care dispune si tehnologia 4K de la Sony merita toti banii.

85X9505 sony

Imaginea dispune de diferite caracteristici speciale, precum Scene Select, Advanced Contrast, Afisaj triluminos, reducere inteligenta a zgomotului MPEG sau 24pTrue Cinema. Sunt incluse si anumite accesorii, precum telecomanda touchepad, subwoofer wireless, 2 perechi de ochelari 3D sau cablu MHL.

De asemenea, dispune de camera integrata, dar si de player multimedia integrat, fiind un televizor care utilizeaza tehnologia LED din gama anului 2014. Fie ca doriti sa urmariti un film 3D sau o emisiune TV, cat si un concert Live al formatiei preferate, redarea audio si video de la Sony va fi la nivelul asteptarilor.

Ca si conectivitate avem 4 porturi HDMi, 3 intrari USB 2.0 si nu in ultimul rand WiFi (internet), restul nu prea conteaza ca sunt cam standard la toate televizoarele.

Vreau sa precizez ca face parte din gama televizoarelor lansate in 2014, iar datorita tehnologiei uimitoare a display-ului avem un pret destul de mare, ideal este daca il prindem la o oferta bomba ca sa se scada macar 30-40 de milioane.

Vreau sa precizez ca este cel mai bun televizor pentru a vedea meciurile, asta pentru ca vine cu modul fotbal, astfel avem o experienta surround superioara, ca pe stadion, setarile schimbandu-se pentru a crea acea atmosfera incendiara de la meciuri, mai trebuiesc adaugati cei 40 de W impreuna cu functiile de sunet care fac o acustica interesanta.

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la functiile televizorului Smart 3D LED Sony 85X9505, cat si un pret actualizat, puteti accesa bannerul de mai jos.

banner 3

  • Tehnologie: LED
  • Smart TV: Smart TV 3D
  • Gama: 2014
  • Sistem audio: Nicam/A2 Stereo
  • Diagonala ecran (cm): 216
  • Rezolutie: 3840 x 2160
  • Aspect imagine: 16:9

One thought on “Televizor Smart 3D LED Sony 85X9505, 215 cm, Ultra HD 4K,”

  1. deci cine are sa dea un miliard pe acest televizor inseamna ca e bastan.
    In cazul in care banii ii faci usor se merita un astfel de televizor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.