Sony a anuntat camera video Action Cam Mini si camerele foto QX1 si QX30 – IFA 2014

Sony a mai prezentat si o camera video Action Cam Mini si doua camere foto QX1 si QX30, in cadrul evenimentului IFA 2014.

Camera video Sony Action Cam Mini – face parte din seria camerelor sport de la Sony si este o versiune mult mai portabila, cu acelasi specificatii tehnice, a modelului mai vechi Action Cam. Carcasa camerei a fost redusa cu o treime de cea veche, iar bateria a suferit si ea fiind micsorata putin, insa celelalte specificatii au fost perfectionate. Cu toate ca, Sony a reusit sa integreze rezistenta la apa si praf fara a mai fi nevoie de o carcasa speciala pentru astfel de imprejurari, compania a decis sa adauge in pachet si o astfel de carcasa pentru o protectie care garanteaza functionarea camerei la o adancime de pana la 5 m in apa.

Aceasta vine cu senzor Exmor R de 12 MP, obiectiv ultra-wide (cu o raza vizuala de 170 de grade), filmare la rezolutie de 720p cu 120 cadre pe secunda si filmare la rezolutie de 1080p in format XAVC S cu 50 Mbps.

Action Cam Mini va fi disponibila din luna octombrie, iar pretul de pornire pentru varianta care inclunde doar camera va fi de 250 dolari/euro si pentru varianta care include camera si telecomanda cu live-view prin wireless (permite controlarea a cinci camere simultan) va fi de 350 dolari/euro.Sony Action Cam MiniCamera foto Sony QX1 – este o camera mirrorless, dedicata smartphone-ului QX1, care asigura o performanta inalta si o compatibilitate sigura cu obiectivele E-mount.

Aceasta vine cu senzor APS-C de 20 MP (cu filmare la 1080p/30 fps si 16.000 ISO), blitz rabatabil, NFC, Wi-Fi pentru functia LiveView si transferul datelor pe smartphone. Camera are integrata o baterie, indentica cu cea de pe camerele Alpha si NEX, ce garanteaza o functionare de pana la 440 de cadre sau 150 de minute pe modul de filmare, cu doar o unica incarcare.

Sony QX1 va fi disponibila din luna noiembrie, iar pretul de pornire va fi de 400 de dolari/euro.Sony QX 1Camera foto Sony QX30 – este o camera detasabila care dispune de performante identice cu cele ale unei camere foto de tip bridge.

Aceasta vine cu senzor ExmorR de 20 MP (cu dimensiunea de 1/2,3 inch), obiectiv 24-720mm f/3.5-6.3 (cu zoom 30x) si filmare la rezolutie Full HD cu 60 de cadre pe secunda. Camera are integrata o baterie ce garanteaza o functionare de pana la 200 de cadre si 45 de minute pe modul de filmare, iar incarcarea camerei se face printr-un cablu USB.

Pretul de pornire va fi de 350 de dolari/euro.Sony QX30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.