Sistem audio Sony SHAKE-33

Ce poate fi mai frumos decat sa dai o petrecere si sa ai o sonorizare buna, lumea sa se distreze si tu sa te lauzi cu sistemul audio Sony SHAKE-33, un sistem care pare desprins din filmele SF, cu un design unic, colorat si cu o putere incredibila, vorbim aici despre 2200W RMS, remarcabil este putin spus, pentru ca avem un suround perfect.

Daca va mai amintiti, era un sistem de boxe 5.1 de la Logitech care avea 500W, ganditi-va ca puterea aceea era incredibila, mai ales intr-o camera nici nu aveai cum sa stai cu el la maxim, asa ca inmultiti cu 4, cei 500W si vedeti la ce concluzie o sa ajungeti. Nici nu vreau sa ma gandesc cum se aude intr- sufragerie, nu la bloc pentru ca poate cadea tavanul pe tine.

Claritatea si fidelitatea Sistemului audio Sony SHAKE-33 sunt impresionante, nu vreau sa-l laud prea mult insa Sony ramane in istorie cu acest model, bineinteles ca sunt modele si mai performante, dar pe masura ce cresc performantele creste si pretul si putem spune ca nu prea se merita pentru ca 2000W va spun ca sunt suficienti pentru orice petrecere, chiar si pentru un botez sau o nunta fara lautari. Chiar este o idee ca in loc de lautari sa va achizitionati noul sistem de la Sony 🙂

Sistem audio Sony SHAKE-33, 2200W, Bluetooth, NFC
Sistem audio Sony SHAKE-33, 2200W, Bluetooth, NFC

Trecand peste aceste aspecte, trebuie sa spunem cate ceva si despre specificatiile tehnice. Ei bine, cum spuneam si mai sus, puterea lui SHAKE-33 este de 2200W, la care mai adaugam conectivitatea prin Bluetooth si USB, de asemenea mai putem spune ca poate reda atat CD-uri audio normale cat si MP3-uri.

La radio nu avem ce sa remarcam, pentru ca toate sistemele audio sunt la fel,  ruleaza pe 3 benzi, RDS, FM si AM. Insa noi nu cumparam un asemenea sistem pentru radio, cu siguranta scopul achizitionarii este altul.

Ce-mi place cel mai mult este faptul ca putem conecta smartphone-ul direct prin tehnologia NFC One-Touch prin Bluetooth, conexiunea se face instant si de indata sunetul de pe telefon va rula direct pe sistemul audio. Sa nu va ganditi ca se pierde claritatea, sau ca va intreruperi, va spunem cu siguranta ca nu se va intampla acest lucru.

De asemenea vreau sa mai evidentiez ca vine cu o caracteristica speciala: BASS BAZUCA, cred ca nici nu trebuie sa va mai spun ce inseamna pentru ca stiti cu siguranta ca este vorba de bass-ul puternic pe care o sa-l simtim si in plamani.

7 thoughts on “Sistem audio Sony SHAKE-33”

  1. Dacă din rețeaua de alimentare absoarbe 300w e logic ca are un maxim de 2x120w. Wați pmpo dați de producător sunt politica de marketing. Pmpo nu este o unitate de măsură.

    1. Sustin comentariul lui Canton, din punct de vedere electric/electronic nu ai cum sa amplifici un semnal de nivel mic folosind 300W de la retea ca sa scoti 2000 de Wati la iesire (pentru versiunile mai mici ale acestei jucarii, am vazut si 250W consum). Pentru o astfel de putere trebuie sa ai un consum de circa 5000 de wati (daca calculul este 2*2200).

      ATENTIE!!! Nu exista banda RDS, este un serviciu ce transmite informatii folosind banda radio FM (UUS pe romaneste).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.