Tableta Allview Alldro 2 Speed DUO – o tabletă foarte bună la un preț accesibil

Design-ul tabletei Allview Alldro 2 Speed DUO  este unul elegant datorită carcasei cu dimensiunile de 158 x 215 x 10 mm, în culorile gri și negru. Toată tehnologia acestui device este adunată în doar 498 g.

Display-ul HD, de tip Capacitive Multi – Touch, are diagonala de 8 inch și rezoluția de 1024 x 768. Cu 1 inch mai mult față de modelul anterior, Alldro 2 va fi mai util pentru vizionarea imaginilor în format HD.

Alldro 2 Speed are parte de un sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich,  care împreună cu procesorul Cortex – A9, Dual Core, la frecvența de 1.5 GHz, asigură o funcționare excelentă a aplicațiilor. Memoria internă de tip DDR3 este de 1024 MB, iar capacitate de stocare de 8 GB se poate mări cu încă 32 GB printr-un card Micro SD.

Tableta dispune de două camere web. Cea principală este atașată în spate și are o rezoluție de 2 MP. Deasupra ecranului avem camera secundară, de doar 0.3 MP, însă perfectă pentru convorbiri video pe Skype sau Messenger.

Aplicațiile prezente pe noua tabletă Allview sunt menite să vă asiste în treburile zilnice cum ar fi editarea de texte și documente prin Office, trimiterea de email-uri sau citirea știrilor zilnice prin funcția News. Cu AllTv puteți conecta tableta la televizor și viziona filme sau fotografii împreună cu toată familia. Redarea Full HD sau Call by wifi, sunt alte două opțiuni avantajoase.

Cât privește conectivitatea, tableta are cate o ieșire audio, Micro USB și mini HDMI. Pentru comunicații e dotată cu Wireless și 3G. Un mare minus la Alldro 2 Speed DUO îl reprezintă lipsa Bluetooth-ului.

Dacă vă întrebați după cât timp ține bateria tabletei, de tip Li – Polymer 4400 mAh, 3.7 V, răspunsul este 5 ore și jumătate.

Deși durata de funcționare a bateriei este scurtă față de nevoile noastre, totuși procesorul performant al tabletei Allview Alldro 2 Speed DUO, funcția HD, precum și aplicațiile sale împreună cu prețul care pornește de la doar 800 lei, sunt niste puncte pro de care e bine să ținem seama dacă avem nevoie de o tabletă foarte bună la un preț accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.