Tableta Allview Speed City: Cel mai mic pret! Caracteristici si pareri…

Tableta Allview Speed City SuperSlimIn general lumea este saturata de tablete, gasim toate marcile insa preturile sunt destul de mari si multi renunta la gandul de a avea o tableta, dar totusi exista si variante pentru cei care au un buget restrans, asa ca putem sa spunem ca tableta de la Allview este alegerea perfecta privind raportul de calitate-pret.

Tableta Allview Speed City costa undeva la 499 RON si este echipata cu un procesor destul de performant, Dual Core de 1.5 GHz care este capabil sa suporte jocuri destul de performante. Nu trebuie sa uitam de player-ul FULL HD, te poti bucura de filme, videoclipuri si filmari la o rezolutie high definition.

Pentru a vedea pretul in timp real si caracteristicile complete nu ezitati sa dati un click pe link-ul de mai jos, aveti prezentate toate detaliile tehnice si pretul este cel mai mic de pe piata.

Tableta Allview Speed City SuperSlim cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.50GHz, 7
Interesant la aceasta tableta este designul, grosimea tabletei fiind de doar 9.7 mm iar greutatea undeva la 327 de grame, colturile sunt destul de rotunjite incat sa ofere un aspect placut utilizatorilor.

Platforma acestui device este Android 4.1 Jelly Bean, aici putem sa enumeram cateva aplicatii de care android-ul nu se lipseste: Messenger, Skype, Mail, Twitter, Facebook etc.

Memoria tebletei este de 8 GB (memorie integrata) si se mai poate adapta un card de 32 de GB, are un ecran de 7 inch si plus de asta putem beneficia de 3G optional prin modem. Sa nu uitam ca are si o mufa HDMI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.