Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Asus FonePad Note FHD 6 ME560CG-1B011A

Asa cum am fost obisnuiti mereu, Asus, ne surprinde si de aceasta data cu un gadget exceptional, de o foarte buna calitate, atat estetic cat si din punct de vedere al performantei acesteia.

Este vorba despre tableta FonePad Note care, daca ne raportam la calitatile ei, beneficiaza de un pret foarte bun de 1649 lei (verifica noul pret actualizat).

Tableta Asus FonePad Note ne este prezentata in culoarea neagra, avand o greutate de doar 210 grame la dimensiunile standard (WxDxH) de 164.8×88.8×10.3 milimetrii.

Toate aceste detalii confera un plus de calitate estetica acestei tablete de ultima generatie de la Asus.

Asus FonePad Note FHD 6 ME560CG-1B011A

Si, daca pentru aspectul estetic putem oferi nota maxima, la fel putem spune si despre calitatile tehnice, iar pentru a va convinge si pe dumneavoastra de acest lucru va vom prezenta toate detaliile in cele ce urmeaza.

Imaginea o sa fie redata mereu la cel mai inalt nivel pe display-ul de tip Super IPS+, imbunatatit cu tehnologia Capacitive Multi-Touch 10 puncte. Acesta are o diagonala de 6 inch si o rezolutie de 1920×1080 pixeli. Astfel, veti fi sigur de calitatea extraordinara a imaginilor redate, bucurandu-va mereu de culori vii si naturale.

Tableta FonePad Note de la Asus beneficiaza de sistemul de operare Android 4.2 cu versiunea imbunatatita Jelly Bean. Acest sistem va garanteaza mereu o navigare de cea mai buna calitate pentru aplicatiile sau fisierele stocate pe tableta dumneavoastra.

Ceea ce iese in evidenta la acest gadget este procesorul foarte puternic de care dispune. Este vorba de un procesor Intel Dual-Core, model Z2580, cu o frecventa de 2.0 GHz. Cu ajutorul acestuia veti avea o viteza foarte buna de navigare, atat pentru aplicatii cat si pe internet.

Tableta are o memorie de tip DDR2 cu capacitatea de 2048 MB. Cat despre spatiul de stocare, va putem spune ca are o memorie flash integrata de 16 GB, de tip EMMC. Placa video este una integrata, chipset de tip SGX544.

Conexiunile la interne va sunt asigurate atat prin 3G, cat si prin Wireless.

Tableta Asus FonePad Note este prevazuta si cu doua camere web, una fiind de 1.2 megapixeli pozitionata in fata si una in spate de 8.0 megapixeli.

Sunetul o sa va fie redat la o calitate exceptionala prin difuzoarele stereo incorporate. Iar pentru ca totul sa fie in favorea dumneavoastra, aceasta tableta are o baterie de tip Li-Polymer ce va ofera o autonomie de lucru de pana la zece ore.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J