Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Asus MeMO Pad ME302C-1B027A – pret, review si pareri !

Asus ne prezinta astazi o noua tableta de o calitate exceptionala pe care oricine dintre noi si-ar dori sa o poata avea.

Este vorba despre tableta Memo Pad ME302C-1B027A cu procesor Intel dual-core, tableta pe care incercam sa v-o prezentam, cat mai detaliat, in cele ce urmeaza.

Noul gadget produs de Asus este de culoare albastru, avand o greutate de doar 580 de grame la dimensiunile standard (WxDxH) de 264.6×182.4×9.5 milimetrii, insa ceea ce conteaza este doar discount-ul oferit de cel mai mare magazin online din Romania, un discount de 250 RON (verifica noul pret actualizat).

Imaginea este redata la cea mai buna calitate pe display-ul exceptional al acestei tablete. Display-ul este de tip OGS Touch Panel, beneficiind de tehnologia Capacitive Multi Touch 10 puncte, avand diagonala de 10.1 inch si o rezolutie de 1920×1200 pixeli.

Asus MeMO Pad ME302C-1B027A

Asadar veti benefia mereu de o claritate superioara a imaginii, de culori vii, naturale, dar si de un unghi de vedere de 178 de grade.

Aceasta tableta Asus dispune de cel mai bun sistem de operare existent si anume Android 4.2, cu versiunea imbunatatita Jelly Bean. Acesta o sa va ofere cea mai buna calitate a rularii aplicatiilor sau a fisierelor dumneavoastra preferate.

Dar nu e de ajuns doar un sistem de operare foarte bun ci e nevoie si de un procesor pe masura!

Astfel, noua tableta de la Asus, are in constructia sa un procesor extrem de puternic, Intel Dual-Core, cu tehnologia 32 nm si o frecventa de 1.6 GHz. Veti avea mereu parte de navigare la cele mai mari viteze atat printre fisiere sau aplicatii cat si pe internet.

Tableta are o memorie de tip DDR2 cu capacitate de 2048 MB, iar in ceea ce priveste capacitatea de stocare, detine o memorie flash integrata, tip EMMC, de 32 GB.

Nici placa video nu se lasa mai prejos, ea fiind una foarte buna de tip SGX544 3D.

In ceea ce priveste partea de multimedia, aceasta tableta este dotata cu doua camere web; una de 1.2 megapixeli in fata si o a doua camera de 5.0 megapixeli in partea din spate.

Sa nu uitam sa va precizam si faptul ca veti beneficia de o sonorizare incredibila, asta datorita difuzoarelor stereo integrate.

Un ultim detaliu, foarte important de altfel, il reprezinta faptul ca vei avea parte de o autonomie de lucru de pana la zece ore datorita bateriei de tip Litiu-Polimer.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J