Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H – review, pret si caracteristici !

Ne revine din nou bucuria de a va prezenta un gadget de ultima generatie aparut pe piata de specialitate din tara noastra. Astazi avem deosebita placere de a aduce in fata dumneavoastra noua tableta VivaTab Note8 de la Asus.

Este o tableta de o calitate exceptionala, pe care suntem siguri ca o veti cumpara dupa ce vom prezenta toate caracteristicile acesteia, tinand cont si de faptul ca nu costa decat 1549 lei (verifica noua oferta de pret).

VivaTab Note8 de la Asus ne este prezentata in culoarea neagra, avand o greutate de aproximativ 380 de grame la dimensiunile standard (WxDxH) de 220.9×133.8×10.95 milimetrii.

Si, daca tot am trecut testul aspectului estetic, sa trecem la ceea ce conteaza cu adevarat si anume la calitatile tehnice!


Tableta Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H

Display-ul tabletei VivoTab Note8 are o diagonala de 8 inch, fiind de tip Wide-View de 178 grade cu tehnologia Capacitive Multi-Touch. Aceasta calitate extraordinara a display-ului va ofera posibilitatea de a privi imaginile redate dintr-un unghi de pana la 178 de grade, cu o rezolutie de 1280×800 pixeli.

Tableta Asus VivoTab Note8 este prevazuta cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 si are software-ul inclus Office 2013 Home&Student. Acest sistem de operare este unul foarte bun si suntem siguri ca veti fi mereu foarte multumiti de parametrii de functionare ai acestuia.

In acelasi timp beneficiaza de un procesor Intel Quad-Core, modelul Z3740, cu o frecventa de 1.33 GHz. Cu ajutorul acestui foarte puternic procesor veti avea mereu parte de o navigare la viteze foarte mari, dar si de o vizionare a fisierelor video la cea mai buna calitate.

Memoria de tip DDR2 are o capacitate de 2048 MB, iar spatiul de stocare este unul remarcabil tinand cont de memoria flash integrata de 64 GB, tip EMMC.

VivoTab Note8 dispune de o placa video integrata din seria Intel HD Graphics, ceea ce garanteaza calitatea acesteia.

Gadgetul prezentat este prevazut cu doua camere web de o foarte mare performanta. Dispune de o camera de 1.2 megapixeli in partea frontala si de o a doua camera de 5.0 megapixeli in spate.

Sunetul este redat la cel mai inalt nivel, prin difuzoarele stereo integrate, beneficiind si de tehnologia SonicMaster.

In ceea ce priveste comunicatiile, tableta dispune atat de conexiune Bluetooth 4.0 cat si de una de tip Wireless 802.11 a/b/g/n.

Si pentru a va bucura din plin de functiile impecabile ale tabletei VivoTab Note8, Asus a inzestrat-o cu o baterie Li-Polymer cu o autonomie in modul de lucru de pana la zece ore.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J