Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Asus VivoTab Smart ME400C-1A063W

Asus VivoTab Smart ME400C-1A063WTebletele sunt din ce in ce mai importante in zilele noastre, fie ca le folosim pe plaja, la intalniri de afaceri sau chiar acasa, ele ne inlocuiesc laptopul sau calculatorul. Majoritatea le folosesc doar pentru verificat mail-uri si pentru facebook.


Tableta Asus VivoTab Smart ME400C-1A063W este mai mult decat o tableta, arata extrem de bine si este foarte performanta. Detine un ecran de 10.1 inch ce beneficiaza de Tehnologia IPS, aceasta tehnologie face ca luminozitatea display-ului sa fie extrem de puternica, cu culori vii si cu o vizivilitate extrem de buna atunci cand este folosita la exterior.

Cei de la ASUS au pus pe aceasta tableta o configuratie destul de buna, adica putem sa pomenim despre un procesor Dual-Core Z2760 ce are o frecventa 1.6GHz, o memorie ram de 2 Gb si o memorie interna de 64 Gb. Pe langa acestea putem sa pomenim de tehnologia Bluetooth 4.0 si de Windows-ul 8 cu care vine la pachet aceasta tableta.

Mai putem sa evidentiem cele 2 camere, cea principala de 8 MP si ce secundara de 2 MP, de asemenea functia de inregistrare video 1080p Full HD ii permite dispozitivului VivoTab Smart sa inregistreze lumea inconjuratoare la un nivel de claritate fantastic.
One thought on “Tableta Asus VivoTab Smart ME400C-1A063W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J