Tabletă Coby Kyros MID-1045 10”capacitiv, 8GB, 1 GB RAM, Andoid 4.0

Coby Kyros MID este o tabletă accesibilă ca preţ, care beneficiază de un card micro SD, pentru mărirea memoriei, şi funcţionează cu sistemul de operare Android 4.0. Preţul de aproximativ 500 de lei nu o transformă într-o tabletă foarte bună însă, dacă vă doriţi o tabletă ieftină şi nu vă deranjează încărcările mai greoaie ale paginilor web, atunci această tabletă vă va fi utilă.
Dacă alte modele din gama companiei extrem de econome sunt exclusiv din plastic, modelul de faţă iese în evidenţă printr-o carcasă din aluminiu. Partea frontală este dominată de ecranul de 10 inci, alături de camera frontală. Pe partea stângă se află butoanele penru pornire şi ajustare a volumului. În partea superioară se află mufa pentru căşti, iar în cea inferioară o găsim pe cea pentru încărcător, pentru cardul micro USB şi HDMI.

res_2eac7f1c0f901088117e2643d5324617
Coby Kyros MID are un display de 10 inci, cu o rezoluţie a imaginii de 1280×800, ceea ce, evident, nu este deloc impresionant din punctul de vedere al calităţii imaginilor însă numărul de pixeli este acceptabil, dacă ne limităm la mărimea ecranului. Culorile nu vi se vor părea foarte vii, mai ales dacă sunteţi obişnuiţi cu ecranele AMOLED. Cu toate acestea, display-ul se va dovedi mai mult decât util pentru navigarea pe Internet, lecturarea unor e-Book-uri sau urmărirea filmelor, cu condiţia ca toate acestea să aibă loc în interior, dun cauza reflecţiei puternice a luminii pe ecran, în mediul exterior.
Un punct în minus pentru această tabletă este lipsa Google Play Store, care este imposibil de instalat, ceea ce este oarecum de neacceptat pentru o tabletă care rulează cu un sistem de operare Android. În schimb, vă veţi bucura de mai puţin popularul GetJar, care vine preinstalat pentru a compensa.
Camera este de 2 megapixeli, sunetele emise sunt destul de clare şi puternice, iar durata bateriei este de o zi, în condiţiile unui uz moderat. Coby Kyros MID poate părea o tabletă destul de slabă ca performanţă, dar, dacă o folosiţi pentru task-uri simple, nu veţi fi dezamăgiţi, mai ales că este o tabletă low-cost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.