Tableta E-BODA REVO R70 – caracteristici si pret!

Ati cautat dintotdeauna sa va cumparati si dumneavoastra o tableta performanta dar nu ati avut bugetul necesar? De acum nu va mai impiedicati de acest impediment, pentru ca azi prezentam o tableta exceptionala care nu costa decat 399 de lei.

Este vorba despre tableta E-Boda Revo R70, una de o foarte buna calitate pe care v-o recomandam cu cea mai mare placere.

Tableta ne este prezentata in culoarea neagra, avand o greutate de doar 303 grame la dimensiunile standard (WxDxH) de 192x108x9 milimetrii. Aceste caracteristici asigura tabletei E-Boda Revo R70 un aspect estetic remarcabil (verifica noul pret actualizat).

Dar, cum bine stim, nu esteticul este important la aceste gadget-uri ci calitatile si performantele tehnice, asa ca vi le vom prezenta pe toate mai jos.


r70

Display-ul este de tip LCD LED, cu tehnologia Capacitive Multi-Touch 5 puncte, ceea ce confera imaginii redate o foarte buna claritate. Diagonala display-ului este de 7 inch si beneficiaza de o rezolutie de 1024×600 pixeli. Toate aceste caracteristici ale display-ului nu fac altceva decat sa va garanteze, in orice moment, o imagine plina de culori vii si naturale.

Tableta E-Boda Revo R70 are in dotarea sa sistemul de operare Android 4.2, unul dintre cele mai bune tinand cont ca are versiunea imbunatatita Jelly Bean. Acest sistem operativ va ofera siguranta functionarii perfecte a tuturor aplicatiilor sau a fisierelor pe acest dispozitiv impresionant.

Procesorul Quad Core Allwinner din modelul Cortex A7 A31s, imbinat cu procesorul grafic Octa Core PowerVR Sgx544, iti va oferi mereu rapiditate in lansarea aplicatiilor sau a jocurilor preferate.

In plus, memoria RAM de 1 GB ne ofera posibilitatea de a lansa simultan mai multe aplicatii, fara a pierde din viteza si performantele tabletei.

In ceea ce priveste spatiul de stocare, acest gadget dispune de o memorie flash integrata de 8 GB si ofera posibilitatea de a mari capacitatea memoriei pana la limita de 32 GB, cu ajutorul unui card microSD.

Totodata tableta dispune si de un numar de doua camere web: una in fata de 0.3 megapixeli si una situata in spate de 2.0 megapixeli.

Alimentarea tabletei E-Boda Revo R70 se face prin intermediul unei baterii de 3000 mAh, ce va ofera pana la patru-cinci ore de autonomie in modul de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.