Tableta Evolio X10 cu procesor Quad-Core Rockchip 3188-T

Tableta Evolio X10 cu procesor Quad-Core Rockchip 3188-T este extrem de avantajoasa din punct de vedere al pretului, dar si al functiilor de care dispune. Astfel, aceasta se remarca prin conectivitatea 3G, iar utilizatorul se va putea conecta mereu la internet daca va folosi o cartela SIM standard. De asemenea, veti putea face transferuri de date la viteze de 21 Mbps download si 5,76 Mbps upload.

In plus, este o tableta potrivita pentru vacante, deoarece dispune de modul GPS, care, odata cu instalarea unei harti si a unei  aplicatii de navigatie, nu va mai consuma datele mobile. Astfel, localizarea obiectivelor turistice pe care doriti sa le vizitati este extrem de simpla.

Daca sunteti pasionati de jocuri, cu siguranta tableta Tableta Evolio X10 este cea potrivita, deoarece procesorul Quad Core si 1 GB  de memorie de RAM, alaturi de 16 GB Flash va permit sa utilizati si jocurile care solicita mai multa grafica. Gratie sistemului de operare Android 4.2 Jelky Bean, va veti putea bucura de numeroase aplicatii interesante, iar daca doriti sa apelati online, fie prin Viber, Skype, fie prin Facebook, cu aceasta tableta este posibil.

Tableta Evolio X10

Display-ul dispune de o diagonala de 10.1 inch, cu o rezolutie de 1280 X 800, pentru a beneficia de o imagine clara, de o calitate superioara. In ceea ce priveste conectivitatea, cu aceasta tableta va puteti considera privilegiati, deoarece dispune de 3G, cu Micro USB, Micro SD si mufa Audio Jack, alaturi de Bluetooth si posibilitatea de conexiune wireless. Ce va puteti dori mai mult de atat?

Posibilitatile de utilizare ale tabletei sunt numeroase, astfel incat puteti asculta piesele preferate, puteti viziona filme sau puteti citi o carte. Totodata, va puteti petrece timpul cu jocurile pe care le indragiti. In spate dispune de camera web de 2 MP, iar camera din fata este de 0.3 MP. In plus, pretul acestei tablete este unul accesibil, pentru a va putea bucura de un divertisment de calitate si de functii practice portabile, insa fara sa investiti o suma mai ridicata de bani.

Cu un raport calitate-pret destul de bun, aceasta tableta este potrivita tuturor celor doresc sa se bucure de un dispozitiv modern, in special celor care sunt incantati de posibilitatea de conexiune internet prin SIM. Conectitatea 3G este, bineinteles, un atu principal al tabletei Evolio, cat si modulul GPS, care face ca orice calatorie sa fie mai confortabila.

banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.