Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Google Nexus 7 cu procesor Quad-Core 1.5 GHz – pareri si pret!

Tableta Google Nexus 7In aceasta seara prezentam tableta Google Nexus 7, o tableta ce vine echipata cu un procesor Quad-Core de 1.5 GHz, putem zice unul din cele mai performante procesoare de pe o tableta pana in momentul de fata. Mai departe prezentam o tableta parca putin cam scumpa, bineinteles ca este extrem de performanta insa mai exista si alte alternative la acelasi pret.

Avem eleganta si stil, destul de subtire si extrem de atragatoare, design-ul este unul minimalist, avem de aface cu un display de 7 inch care raspunde extrem de bine la comenzi, avem de asemenea o baterie ce este capabila sa tina pana la 10 ore de functionare continua, plus de asta avem solutia de alimentare wireless ofera un nivel superior de versatilitate in utilizare.


Mai jos prezentam caracteristicile principale pentru noua tableta de la Google!
Tip procesor: Quad-Core
Model Procesor: Qualcomm S4 Pro
Frecventa procesor: 1.5 GHz
Tehnologie display: Capacitive Multi-Touch 10 puncte
Tip display: IPS
Diagonala: 7 inch
Rezolutie: 1920 x 1200
Capacitate memorie: 2048 MB
Tip memorie: DDR3
Memorie Flash integrata: 32 GB
Greutate: 299 g
Sistem de operare: Android 4.3 JellyBean

Mentionam ca exista si posibilitatea unei alternative la acesti bani, putem sa alegem un alt model, unul chiar si de la Apple insa cu caracteristicile mult mai mici decat ce ofera acest model de tableta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J