Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Lenovo IdeaPad Yoga B6000 cu procesor Quad-Core MT8389 1.20GHz, 8 inch – pret si oferte !

Tableta Lenovo IdeaPad Yoga B6000 cu procesor Quad-Core MT8389Pot spune ca este una din cele mai sic tablete existente pe piata, este vorba de modelul Lenovo IdeaPad Yoga B6000, o tableta ce indeplineste aboslut totate dorintele utilizatorului, de la performante la design si manevrabilitate.

Ca si performante putem sa spune ca modelul Yoga 8 vine cu un procesor Quad-Core MT8389 1.20GHz, un procesor ce face parte din cele lansate in 2013, un procesor ce suporta o camera foto de 13 mp, capabil sa randeze filme 1080p suportand o rezolutie a display-ului de 1920 x 1080 pixeli.


Pe langa procesorul extrem de performant, putem sa mai amintim de moemoria RAM de 1 Gb, memorie interna de 16 Gb si de display-ul Capacitive Multi-Touch 10 puncte ce are diagonala de 8 inch si o rezolutie de 1280×800, toate aceste performante este rezultatul modelul Yoga 8 de la Lenovo.

Pro:
– vine echipat cu modulul 3G
– foloseste tehnologia Bluetooth 4.0
– baterie extrem de puternica fata de un model normal de tableta
– vine direct cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean
– Imagine exceptionala cu un unghi larg de vizualizare

Contra:
– pretul putin cam exagerat tinand cont ca putem sa luam un laptop destul de bunicel cu suma care o dam pe aceasta tableta
– putin cam grea, 400 grame se simt la mana dupa un timp de folosire indelungat, insa si carcasa este confectionata dintr-un material destul de solid

Ca si pret, in momentul scrierii articolului este de 1349 RON, bineinteles ca acest pret este redus de la 1400 RON. Fara nici o ezitare, spun ca este un model perfect din toate punctele de vedere, de la fiabilitate pana la performante si design.

Film de prezentare:
One thought on “Tableta Lenovo IdeaPad Yoga B6000 cu procesor Quad-Core MT8389 1.20GHz, 8 inch – pret si oferte !

 1. Catalin

  Problema acestei tablete este ca nu supporta carduri microSD formatate in exFAT sau NTFS, ci “vrea” doar formatare in FAT32, ceea ce limiteaza f. mult din versatilitatea cardului. Adica de ex. nu poti pune un film mai mare de 4GB pe card-ul formatat in FAT32, si asta este un mare minus.
  Am citit zeci de discutii si forumuri despre cum s-ar putea rezolva aceasta problema pe tableta Yoga B6000, dar se pare ca cel putin deocamdata, nu exista o rezolvare.
  Ce ma mira extrem de mult este faptul ca pe o Eboda Impresspeed E1 (veche de doi ani), cu sistem Android 4.0.3, card-urile microSD formatate in exFAT le recunoaste fara nici o problema si merg f. OK.
  Ma asteptam ca la o taleta de generatie mai noua, cu o versiune mai noua de Android si nu in ultimul rand “mai cu nume”, sa nu existe aceasta problema.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J