Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Samsung Galaxy Tab4 T530 – detalii si caracteristici !

Utilitatea tabletelor nu mai este pusa la indoiala, iar daca doriti sa va cumparati o tableta buna la un pret avantajos, un model potrivit este Samsung Galaxy Tab4 T530. Aceasta se remarca printr-o calitate superioara a culorii si dispune de procesor Quad-core, cu o frecventa de 1.2 GHZ, alaturi de un display cu o diagonala de 10.1 si o rezolutie de 1280 X 800. Astfel, este potrivita pentru a va bucura de continutul preferat de fiecare data cand aveti dispozitia necesara.

Imaginile se pot vizualiza la raportul 16:10, pentru a va bucura de o vizionare mai buna, iar datorita greutatii reduse, de doar 487 de grame, o puteti purta cu dumneavoastra cu usurinta oriunde doriti. Group Play va permite sa impartasiti totul in timp real cu prietenii sau familia si va puteti bucura de design-ul placut al tabletei, cat si de posibilitatea de a o imparti cu prietenii sau chiar cu membrii familiei.

Astfel, se pot crea 8 profiluri diferite, iar fiecare profil poate fi customizat in functie de propriile dorinte. Este o tableta potrivita pentru copii, iar fiecare parinte poate sa controleze atat timpul, cat si continutul folosit de copii, pentru supravegherea acestora. Totodata, aplicatia Group Play va asigura posibilitatea de a face schimb de muzica, documente sau poze impreuna cu prietenii, pentru o utilizare cat mai distractiva.

Samsung Galaxy Tab4 T530 se mai remarca prin calitatea finisajelor, devine foarte placuta la atingere si intra in seria tabletelor care se incadreaza perfect intre raportul dintre calitate si pret.

Galaxy Tab4 T530

Capacitatea de RAM la tableta Samsung Galaxy Tab4 T530 este de 1536 MB, iar spatiul de stocare este de 16 GB. Camera frontala este de 1.3 Mp, iar cea din spate este de 3 MP. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat, dispune de GPS, iesire audio de 3.5 mm si un Micro USB, alaturi de Bluetooth.

Aceasta tableta este potrivita atat pentru copii, cat si pentru adulti. O puteti purta cu dumneavoastra oriunde doriti si veti putea comunica cu prietenii, indiferent de locul unde acestia se afla. In plus, copilul dumneavoastra se va bucura nespus de mult de o astfel de tableta, utilizarea acesteia putand reprezenta pentru cei mici o experienta extrem de distractiva, dar si de educativa.

Un atu important al tabletei, alaturi de procesorul Quad-Core, este posibilitatea de a crea 8 profiluri diferite, dar si de a putea supraveghea timpul pe care copilul dumnevoastra il petrece pe tableta si activitatile pe care le desfasoara. Nu in ultimul rand, va ofera posibilitatea sa va bucurati de divertisment, alaturi de prieteni.

banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J