Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Serioux S718TAB, o tableta accesibila pentru toti!

Tableta Serioux S718TABAstazi esto o oferta incredibila la noua tableta de la Serioux, este vorba de modelul S718TAB care este la oferta cu pretul de 499 RON, un pret foarte bun tinand cont ca este o tableta care are un procesor dual core si alte caracteristici care face ca jocurile si aplicatiile sa mearga la capacitatile lor maxime.

Serioux S718TAB imbina utilul cu placutul, are o diagonala de 7 inch si foloseste un display bazat pe tehnologia multi-touch ce ofera o navigare cursiva, ecranul capacitiv raspunzand foarte repede la atingere.

COMANDA ACUM: Tableta Serioux S718TAB – REDUCERE 15%

Ca si carcateristici principale mai putem sa evidentiem procesorul Cortex A8 1.20GHz, suficient pentru aplicatiile pe care le gasim pe tableta, nu este un dual core insa la banii acestia nici nu trebuie sa avem pretentii.

Pe S718TAB mai gasim o memorie interna de 4GB, functia 3G, Wi-Fi si ca sistem de operare foloseste versiounea 4.0.3 de la Android.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J