Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tableta Serioux Vision SMO9SG: pret, review si pareri !

Tableta Serioux Vision SMO9SG este una din cele mai ieftine tablete existente pe piata IT din Romania, insa tinand cont de pretul destul de scazut (verifica noua oferta de pret), trebuie sa le spune celor care vor sa o achizitioneze ca detine caracteristici destul de solide. Pe langa aceste caracteristici puternice are si un design minimalist, placuta la atingere, colturile rotunjite si o greutate foarte scazuta.

Serioux Vision SMO9SG vine echipata cu un procesor Allwinner A13 ce are o frecventa de 1.2 GHz, pe langa acest procesor se mai afla si un chipset video „Mali 400” care ajuta foarte mult la rularea jocurilor mai mari.

Tableta Serioux Vision SMO9SG

Display-ul tabletei este un LCD LED Capacitive Multi-Touch 5 puncte ce are o diagonala de 7 inch la o rezolutie de 800×480 px.

In conditiile in care mai sus am discutat de procesor, putem adauga si memoria RAM DDR3 de 512 MB, nu este foarte mare insa este suficienta pentru a putea rula jocurile si aplicatiile pe care ni le dorim, aceste jocuri se pot stoca in memoria interna, o memorie ce are o capacitate de 8 GB.

Internetul nu mai este o problema pentru ca tableta de la Serioux ne ajuta cu conectivitatea la internet prin intermediul WiFi-ului. Daca o conectam la internet este logic sa nu o avem tot timpul in priza, aici putem adauga si bateria Li-Polymer de 2400 mAh care are o autonomie de cateva ore (nu este oficial insa estimam la 3-4 ore de functionare continua)

In conditiile in care Romania este intr-o continua criza, iar copii cer sa aibe o tableta sa se joace, atunci putem spune ca Tableta Serioux Vision SMO9SG este alegerea perfecta din punct de vedere al pretului.

Tableta Serioux Vision SMO9SG cine cu transport gratuit oriunde in Romania, o garantie de 36 de luni si daca o achizitionam impreuna cu un abonament o putem lua la un pret de 79 RON.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J