Tableta Toshiba Encore WT8-A-102 – pret si review !

Vreti sa va bucurati de o experienta unica si de cea mai buna calitate ? Nu mai stati pe ganduri si achizitionati tableta Toshiba Encore WT8-A-102 pentru ca e capabila sa va satisfaca orice asteptare.

Noul gadget produs de Toshiba este unul de o inalta calitate si ne este oferit in culoare aurie, avand dimensiunile (WxDxH) de 213×135.9×10.68 milimetrii cu o greutate de doar 445 de grame. Toate aceste caracteristici fac din aceasta tableta un dispozitiv usor de manevrat, de care te poti bucura de oriunde ai fi.

Ecranul tabletei Encore de la Toshiba este unul de tip Autobrite cu tehnologia capacitativa Multi-Touch, avand o rezolutie foarte buna de 1280×800 la o diagonala de 8 inch. Prin aceste calitati ridicate ale display-ului va veti bucura mereu de o imagine clara, cu o luminozitate perfecta, iar culorile vor fi intotdeauna pline de viata.

Ceea ce iese in evidenta si merita luat in considerare, este dotarea tabletei Encore cu un procesor foarte puternic de tip quad-core de la Intel cu o frecventa de 1.33 GHz. Puterea acestuia face ca utilizatorii dispozitivului de ultima generatie de la Toshiba, sa fie mereu multumiti atat de calitatea imaginii si a sunetului, cat si de viteza de procesare si navigare.


Tableta Toshiba Encore WT8-A-102
Veti beneficia mereu de cea mai buna viteza de rulare a tuturor aplicatiilor, iar grafica este una de-a dreptul realista, ceea ce arata ca Toshiba Encore este tableta de care aveti nevoie.

Sistemul de operare este unul iarasi de foarte buna calitate, Microsoft Windows 8.1, care imbinat cu procesorul foarte puternic va ofera confort si rapiditate in navigarea atat printre aplicatiile preinstalate cat si in conexiunile de internet.

Odata conectati veti putea avea acces si la aplicatia Skype in folosirea careia, tableta vine echipata cu o camera frontala de 2 megapixeli, iar una pe spate de 8 megapixeli. Asa veti putea intra in contact video cu prietenii tai la o calitate foarte inalta a imaginii.

Dar nici sunetul nu este mai prejos, el fiind redat la o rezonanta exceptionala prin intermediul difuzoarelor stereo incorporate.

Tableta Toshiba Encore detine o memorie flash integrata tip SSD, de 32 GB si are o capacitate a memoriei de 2048 MB. Cat despre placa video va putem spune ca este una integrata de la Intel, aceasta fiind garantia calitatii de inalt nivel.

Pentru ca totul sa fie perfect, bateria tabletei Toshiba Encore este una cu doua celule, avand o autonomie de lucru in modul video de pana la 7 ore si in modul audio de aproximativ 50 de ore.

Asadar nu va ramane decat sa cumparati aceasta tableta pentru a va bucura la maxim de adevaratul sens al divertismentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.