Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 cu procesor nVidia Tegra Quad Core

3In urma cu cateva zile prezentam o tebleta ieftina de la Serioux, acum a sosit momentul sa prezentam ceva mult mai performant, este vorba de modeul Excite Pure AT10-A-104 de la Toshiba, companie Japoneza ce au sediul in Tokyo, una din cele mai vechi companii de dispozitive și componente electronice, din anul 1939 rezista si fac cele mai apreciate gadget-uri ale zilelor noastre.

Am spus un scurt istoric, acum sa trecem la parta importanta a articolului. Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 vine echipata cu un procesor nVidia Tegra Quad Core ce are o frecventa de 1.3 GHz, ajutata de memoria ram DDR3 de 1 Gb face ca aceasta tableta sa suporte ultimile aplicatii si jocuri fara sa fie vreo problema.

Bateria este extrem de puternica, Li-Polymer cu 2 celule face ca sa tina pana la 10 ore in modul Video Playback, extrem de performanta tinand cont ca la alte tablete bateria se consuma in aproximativ 3-4 ore.

Argumente contra pentru aceasta tableta chiar nu am, ba mai mult apreciez firma Toshiba, asta pentru ca stiu cum sa-si prezinte produsele lansate si ofera toate informatiile de care ai nevoie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.