Tablete la oferta de Vinerea Neagra 2014 !

Poate te-ai decis să cumperi o tabletă, dar nu știi ce model sau unde să cauți cele mai avantajoase oferte. Fii sigur că tabletele nu vor lipsi din oferta de Black Friday 2014 ale magazinelor participante. Aceste calculatoare portabile, cu o funcționalitate sporită și performante reprezintă soluția ideală pentru afacerea ta ori nevoile de zi cu zi.

Ușor de utilizat și ocupând puțin spațiu, tabletele sunt acele dispozitive pe care toată lumea și le-ar dori. Acestea au devenit, cu trecerea anilor, și accesibile ca preț, pentru orice român. Accesarea serviciului de e-mail, activitatea social media, administrarea blogului, realizarea cumpărăturilor în mediul online sunt mult mai ușor de realizat de când tabletele au apărut pe piață. În timp ce vă deplasați spre o locație cu un mijloc de transport, relaxat pe fotoliu acasă sau în vârful muntelui la o cabană, tabletele vă oferă posibilitatea de a vă desfășura activitatea din online mai oriunde.

Unde putem achiziționa tablete de Black Friday 2014?

 

După cum am mai menționat și-n alte articole, recomandat întotdeauna Emag. Campania de vânzări pentru Black Friday 2013 a constituit un succes real pentru inițiatori sărbătorii americane în România. Reamintesc că Emag a reușit să vândă 1000 de tablete la preț de 99 ron în numai 5 minute!

Emag ți-a pregătit reduceri incredibile anul acesta la tabletele. Printre tabletele ce vor putea fi achiziționate de Black Friday 2014 pot menționa câteva nume.

Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A: cu un design plăcut și o dimensiune redusă, această tabletă poate fi utilă atât pentru afacerile dumneavoastră, cât și pentru activitățile din timpul liber. Cu un procesor performant (ARM Cortex A7), ce are o frecvență de 1.2 GHZ, tableta funcționează pe un sistem android. Cu un ecran de 7’ și o rezoluție de 1280X800, funcționalitatea pe sistem android garantează experiența de calitate și plăcută a dispozitivului.

 

Samsung Galaxy Tab2 P3110. Procesorul performant, rezoluția optimă și sistemul de operare pe Android, fac din tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 un dispozitiv ideal pentru diferitele activități realizate în online. Experiența plăcută a utilizatorului de produse Samsung o putem regăsi și la această tabletă. Designul și funcționalitatea aparatului vă pun ușor în legătură cu cei dragi sau cu partenerii de afaceri.

Această tabletă sigur va fi găsită în ziua de Black Friday 2014 la Emag, iar prețul, se preconizează, va fi unul avantajos pentru dumneavoastră.

E-BOBA REVO R80. Site-ul magazinului Emag descrie configurația tabletei în felul următor: cu procesor Quad-CoreTM Cortex A7 1.20GHz, 7.85″, 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 4.2 Jelly Bean.

Cu un procesor performant, un spațiu de stocare mare și o culoare care exprimă eleganță și rafinament, tableta E-Boba REVO R80 reprezintă o alegere inteligentă dacă doriți inspirați o anumită imagine pentru partenerii de afaceri sau, în genere, oamenilor din jur.

Lider în dotări, creat pentru tine. Acestă sintagmă descrie cel mai bine tableta E-BODA REVO R85. Cu o rezoluție incredibilă, tableta oferă o experiență aproape reală a imaginilor pe care le realizați sau le primiți de la cei dragi.

Dacă doriți să achiziționați o tabletă performantă și căutați în același timp să faceți niște economii, atunci vă recomand să accesați platforma EMAG de Black Friday 2014.

Cine mai are oferte?

 

Din magazinele participante anul acesta la Black Friday, regăsim branduri de magazine cu renume, dar și cele de specialitate, orientate către aparate electronice și IT.

Printre magazinele cu renume reamintesc: Flanco, Domo, Altex și Metro. Toate aceste magazine au un program flexibil și promit reduceri avantajoase cu ocazia Black Friday 2014. Dacă Flanco, Domo și Altex sunt deja faimoase pentru campaniile realizate cu mult profesionalism și atenția oferită fiecărui detaliu pentru vinerea neagră, Metro vine cu reduceri de până la 90% din preț!

Poate că aceste magazine nu sunt lider de piață în perioada Black Friday, dar ofertele lor nu trebuie să fie ignorate, mai ales dacă vă doriți neapărat o tabletă și chiar căutați oferta cea mai avantajoasă.

Dintre magazinele specializate pe produse electronice și de IT reamintesc EvoMag, magazin online specializat. Acesta dă startul la Black Friday începând cu miezul nopții. Reducerile vor fi de până la 60% din preț, așa că fiți pregătiți și nu le ratați ofertele. EvoMag oferă posibilitatea achiziționării produselor în rate (max. 36 de rate).

Magazinul tău de 7 stele, MarketOnline, promite o ofertă diversificată și un stoc pe măsură clientelei anticipate de acest Black Friday. MarketOnline începe eventul dis de dimineață și promite reduceri de până la 60% din preț.

Fie că vrei să achiziționezi o tabletă din nevoie sau pentru că ești pasionat și vrei să fii la oră cu tehnologia, Black Friday 2014 este un event ce nu ar trebui să-l ocolești.

Ne vedem pe 28 noiembrie. Spor la cumpărături!

One thought on “Tablete la oferta de Vinerea Neagra 2014 !”

  1. poate scade pretul ca anul trecut la produsele apple, pt ca vreau sa-mi iau ceva ieftin, daca nu ma gandesc sa comand chiar din alta tara dar iti vine dupa o luna si nici acolo nu ai siguranta 100% ca o sa fie ok. hai ca nu mai avem mult, abia astept ofertele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.