Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tablete pentru copii şi tablete ieftine de la Amazon

Amazon a lansat cea mai ieftină tabletă de până acum care, se pare, este şi cea mai subţire. La doar 99 de dolari, Kindle Fire HD are un display de 6 inci, 1080 p rezoluţie, procesor quad core şi 2 camere de filmat. Amazon a mai anunţat o altă tabletă, cu o diagonală de 7 inci, la un preţ la fel de rezonabil şi un Kindle Fire HDX 8.9, care este un upgrade al actualului model HDX, dar la acelaşi preţ. Versiunea updatată aduce şi noi trăsături interesante şi îmbunătăţiri. Una dintre ele este opţiunea Dynamic Light Control, prin care culorile display-ului HDX se ajustează în conformitate cu lumina ambientului. Astfel, ecranul va semăna mai mult cu o pagină de carte, ceea ce aduce un plus pentru cei care obişnuiesc să citească mult de pe tabletă. O altă îmbunătăţire a noii versiuni HDX este noul sistem audio Dolby Atmos care funcţionează la căşti, pentru a crea o atmosferă specifică. Toate aceste noi produse pot fi comandate deja şi vor fi livrate începând cu octombrie.

fire hd
Amazon are şi o ofertă specială doar pentru copii. Fire HD, ediţia pentru copii, are aceeaşi diagonală de 6 şi 7 inci, dar o carcasă mai rezistentă, opţiuni pentru control parental, şi un an de abonament gratis la programele FreeTime Unlimited, prin care cei mici vor avea acces la peste 5000 de filme, cărţi, show-uri TV şi jocuri educative destinate copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Amazon oferă 2 ani garanţie pentru tabletă şi se anagajează să o înlocuiască gratis dacă aceasta nu mai funcţionează, indiferent de motive.

download
Tabletele pentru copii se vor vinde, cele cu ecranul de 6 inci, la preţul de 149 de dolari, iar cele cu ecranul de 7 inci, la 189 de dolari.
Amazon estimează că tabetele low cost se vor vinde mult mai bine decât cele ale competitorilor datorită calităţii pe care o aduc. Compania nu renunţă nici la celebrele sale readere, lansând chiar noi versiuni. Kindle Voyage este cel mai nou reader de la Amazon, cu un display Paperwhite mai luminos cu 39% decât modelul anterior şi cu o grosime de doar 7.6 mm.

feature-accessories._V325436015_
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J