Telefon mobil Allview X1 Soul-funcţii şi caracteristici

Poate că nu concurează direct cu produsele celebrelor firme producătoare de telefoane mobile de peste ocean, dar smartphone-ul X1 Soul, creat de compania românescă Allview, îşi merită un loc de cinste printre smartphone-uri, deşi românii sunt puţin mai sceptici când vine vorba de produsele create la noi în ţară. Telefonul oferă însă un raport excelent calitate-preţ, având nu doar un design care atrage, dar şi caracteristici de top.
Printre atuurile lui X1 Soul se numără memoria internă de 32 GB care permite instalarea a numeroase jocuri, camera principală de 32 megapixeli, camera frontală de 5 megapixeli, iar bateria cu acumulator de 2000mAh cu tehnologia SDI poate avea o autonomie de până la 2 zile, chiar şi în cazul unei utilizări intense.
Smartphone-ul este totodată şi primul device single-sim creat de cei de la Allview, ambalat într-o carcasă unibody care, deşi este făcută din plastic, are un design elegant, ultraslim, ce aminteşte puţin de Iphone 5.

res_be8edd9cc9c8554da132ad4c98a55c66
Este un smartphone care poate satisface şi cele mai pretenţioase gusturi datorită caracteristicilor multiple pe care le are: Gesture Control, display japonez full HD, amplificator audio Yamaha, procesor Quad Core de 1,5 Hz, susţinut de memoria RAM de 2 GB, ecranul cu protecţie Gorilla Glass care conferă o rezistenţă sporită la impact şi zgârieturi.
X1 Soul este prevăzut şi cu o serie de funcţii pe care le întâlnim la majoritatea smartphone-urilor de ultimă generaţie, ce facilitează folosirea device-ului. Funcţia Air Gesture îi permite utilizatorului să refuze sau să răspundă la un apel sau să vizualizeze imagini doar mişcând mâna în sus sau în jos asupra ecranului, fără să-l atingă. Pauza inteligentă permite întreruperea video-ului când dispozitivul detectează că privirea este orientată în altă parte, iar prin funcţia Wireless Dispaly conţinutul poate fi transferat pe orice ecran cu port HDMI.
Allview X1 Soul este un smartphone ce merită luat în seamă, putând fi considerat o alternativă românească de calitate, care lasă o impresie plăcută mai ales datorită multiplelor funcţii pe care le are, apropiate de cele ale telefoanelor inteligente produse de producătorii străini cu tradiţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.