Televizoare impresionante, tehnologia 4k pe ecrane de 84 inch

In ultimi ani televizoarele au evoluat ca tehnologie incat nu putem tine pasul cu ele pentru ca sunt din ce in ce mai scumpe si mai performante.

Astazi vorbim despre modelul 55ZL2, un televizor marca Toshiba, un TV ce are o diagonala de 84 inch (212,52 cm) si o tehnologie impresionanta „CEVO ENGINE 4K”

Spre deosebire de un Full HD TV care are aceeasi dimensiune, distanta cea mai buna de vizionare pentru un ecran QFHD se reduce aproape la jumatate, iar vizionarea la o calitate superioara pe un QFHD nu este restrictionata de distanta, ceea ce le face mult mai practice in casa.

Tehnologia Passive 3D este imbunatatita prin integrarea ei in rezolutie Full HD. Multumita celor 2160 de linii orizontale ale ecranului, acum este posibila oferirea unor imagini cu cate 1080 de linii pentru fiecare ochi, ceea ce nu mai limiteaza 3D-ul pasiv, oferind inca un avantaj posesorilor unui TV Toshiba Quad Full HD (4K), pe langa optiunea Quad Full HD.

Toshiba a avut trei seturi pe ecran, care trece prin buclele de joc, peisaje urbane și unele modele împodobit-out umane. Setarea mediului ambiant a fost favorabil configurat, și cu culori ideale de conținut au fost vibrante și imaginea a fost incredibil de strălucitoare și ascuțite în timpul demo-ul nostru, chiar și când este privit dintr-un unghi mic. Nu a fost un indiciu de reflecție, dar numai atunci când o imagine întunecată aparut in cadru, în ciuda o multitudine de zgomot vizual în zona. Veți avea nevoie pentru a vedea Toshiba 84-inch, 3840 x 2160 pixeli-TV în persoană pentru a obține efectul deplin (probabil dupa ce lanseaza la inceputul anului viitor), deși aveți posibilitatea să luați o privire (low-res), în galeria noastră de mai jos și video după pauză. Puteți obține, de asemenea, un simt pentru dimensiunea – ține un ochi pentru Galaxy Note, în colțul din stânga jos, în împușcat de mai sus.

Pretul este destul de piperat, se estimeaza undeva la 380 milioane lei vechi. Pentru cei care ii tin buzunarul putem spune ca merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.