Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizoare la ofertă de Black Friday 2014

V-aţi hotărât să cumpăraţi un televizor nou? Televizoarele, astăzi, se găsesc în dimensiuni diverse, cu rezoluţii şi luminozitate diferită. Astfel, aveţi de unde alege dacă v-aţi hotărât să achiziţionaţi un televizor nou.

Black Friday este acea zi din an în care puteţi face cumpărături diverse beneficiind de reducerile atrăgătoare oferite de magazinele participante la eveniment. În topul preferinţelor românilor sunt produsele electronice, electrocasnice şi IT: În anii precedenţi cele mai multe vânzări s-au înregistrat pentru produsele din aceste categorii. E un fapt că românii sunt foarte optimişti, şi de altfel încântaţi, când vine vorba de oferte lansate de magazine cu ocazia vinerii negre.

Anul trecut, vânzările de televizoare au depăşit aşteptările magazinelor participante la event. Emag şi-a epuizat 84% din stocul de televizoare din prima oră şi jumătate de la începerea eventului.

Şi celelalte magazine au înregistrate succese reale în privinţa vânzării de televizoare.

Dacă nu ai apucat să achiziţionezi un televizor de Black Friday 2013, timpul nu e pierdut.

Datorită succesului înregistrat anul trecut, se anunţă oferte avantajoase la cele mai noi modele de televizoare.

Ce anunţă Emag, cel mai de succes magazin în ceea ce primeşte produsele electronice, cel care a reuşit să vândă întreg stocul încă de la primele ore ? Cel puţin o ofertă pe măsura celei de anul trecut.

Nu ar trebui să ignoraţi nici oferte de care dispun şi celelalte magazine, mai ales cele de specialitate. Astfel, dacă majoritatea reduceri vor fi de 20-40% din preţ, unele ating chiar şi cifra de 90% !

Televizor Smart 3D LED Panasonic TX-55AS740E, 139 cm, Full HD

Ofertele de anul aceste nu ar trebui ignorate, se anunţă vânzări de peste 100 de milioane, iar televizoarele sunt unule dintre cele mai căutate produse.

Magazinele participante la Black Friday 2014 au mai fost menţionate în articole precendete, iar vorbind despre magazine specializate pe produse electronice, electrocasnice şi de IT s-a mai menţionat de asemenea în articolele precedente. Aşa că, nu are rost să le mai reamintesc. Mai interesante sunt televizoare ce vor putea fi găsite pe piaţă cu ocazia Black Friday 2014.

Uite o listă cu televizoare care sigur vor fi pe piaţa de vinerea neagră şi care te-ar tenta să le achiziţionezi.

Toshiba 24D1334G. Cu o diagonală de 60 cm, ecranul Edge LED, format HD 1366×768 și un unghi de vizualizare de 130 de grade, acest televizor e o alegere foarte bună dacă aveți o sufragerie spațioasă. Cu filtru de reducere a zgomotului video, timp de răspuns 8,5 ms, DVD player încorporat și folositor nu doar pentru vizionare canalelor de televiziune, acest televizor este un produs ce merită achiziționat de Black Friday 2014.

LED Univision LD-3201. Și acesta ar trebui să fie în lista dumneavoastră de priorități dacă v-ați gândit să achiziționați un televizor în vinerea neagră.

Cu o diagonală de 81 cm și un format al ecranului HD Ready 1366X768, televizorul reprezintă o varianță de luat în seamă dacă v-ați decis să mergeți la cumpărături de Black Friday 2014.

Alte caracteristici sunt: media palyer via USB, teletext digital MHEG/MHP, Auto Search, Mod Zoom sau reducere sunet digital.

LED Bravia KDL-32W650A. Lansat de cei de la Sony, acest televizor are o diagonală de 81 cm și un format al ecranului Full HD 1920×1080. Un televizor lat, este ideal pentru încăperile mari, de unde să vizualizați alături de cei dragi filmele și emisiunile TV favorite.

Caracteristici ce merită menționate sunt: motor de procesare a imaginii X-Reality, Tehnologie Live Colour, 24p True Cinema, are o îmbunătățire a mișcării prin Motionflow XR 200 Hzl Advanced Contrast Enhancer, dar și posibilitatea detectării feței.

LED 3D 46PFL4528H. Un televizor marca Philips, acesta are o diagonală de 116 cm și format ecran full HD 1920×1080.

Caracteristici ce merită menționate sunt: Ieșire audio digitală, intrare audio S/D, redare video NTSC, 3 intrări HDMI, Antenă IEC75, Wireless integrat, Pixel Plus HD și multe altele.

Desigur, oferta va fi mult mai variată. Eu te sfătuiesc să o studiezi în detaliu şi să fii pregătit atunci când vinerea neagră o să vină. Asemenea oferte nu găseşti în fiecare zi, iar televizorul mult visat poţi să-l achiziţionezi la un preţ avantajos. Nu sună bine?
One thought on “Televizoare la ofertă de Black Friday 2014

  1. Viorel

    Abia astept vinerea neagra 2014, cred ca o sa fie ceva tare rau, ma gandes la emag ce o sa mai faca daca anul trecut au reusit sa vanda si masini. Probabil anul acesta o sa vanda si case, sau stiu eu la ce se mai gandesc ei

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J