Televizoare SAMSUNG cu PlayStation NOW din 2015!

In 2015 tehnologia este clar ca trebuie sa evolueze, asa ca suntem atat de curiosi ce se va intampla si care vor fii noutatile din acest domeniu. E bine noi suntem la curent cu noutatile it si incercam sa punem la dispozitie cititorilor informatiile de care au nevoie.

Incepe prin a spune ca Sony a semnat un contract cu Samsung si au confirmat faptul ca noua serie de televizoare vor avea PlayStation NOW, acum va intrebati ce inseamna acest lucru si care sunt avantajele atunci cand vom cumpara un televizor care va avea aceasta functie.

Ei bine, atunci cand dorim sa achizitionam un televizor nu ne gandim decat la imagine, cu siguranta pana acum nu am cumparat un televizor pentru jocuri sau pentru altceva. De aici inainte, pe langa faptul ca avem imagine, vom avea si jocuri disponibile direct pe televizor.

Aceasta functie era disponibila pe televizoarele de la Sony, acum acest serviciu o sa fie disponibil si pe televizoarele de la Samsung, astfel nu mai suntem nevoiti sa cumparam o consola pentru un simplu joc.

Televizoare cu PlayStation din 2015

Utilizatorii PlayStation NOW vor avea acces la acest serviciu prin prin descarcarea unei aplicatii, aceasta aplicati o sa fie disponibila in magazinul online Samsung Smart HUB, iar jocurile se pot accesa decat daca aveti internet.

Momentan acest serviciu functioneaza doar in USA si Canada, dar odata cu extinderea pe televizoarele Samsung, probabil ne vom bucura si noi de acest serviciu.

Tot ce ne trebuie pentru a putea sa jucam direct de pe televizor este o controler de la Sony, bineinteles ca ne trebuie si un internet decent, nu Romtelecom de 2 MB pentru ca nu o sa mearga niciodata.

PlayStation NOW este prima noutate adusa in 2015, sperand ca in articolele urmatoare sa aducem pentru dumneavoastra cele mai noi stiri it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.