Televizor curbat de la Samsung, vezi ce TV au lansat si ce diagonala are…

Samsung F9000 UHDDupa cum ati spus si in articolele trecute, cei de la samsung sunt nr 1 in lume la tot ce inseamna tehnologie, de la telefoane la ultimile tipuri de televizoare 3D. In aceasta seara tin sa anunt ca au lansat un nou model OLED pe care il gasim in doua variante,una de 140 cm si una de 165 cm.

OFERTA la televizoarele LED <<–Verifica oferta de televizoare de la Samsung

Este vorba de modelul Samsung F9000 UHD, un TV ce revolutioneaza tehnologia, asta pentru ca nu este un televizor simplu, este un TV curbat de dimensiuni destul de mari.

Cei de la Samung anunta ca televizorul este 3D si o sa vina la pachet cu ochelari 3D si cu 2 perechi de casti, asadar fiecare telespectator primeste sunet separat.

Designul este uluitor si a fost inspirat de o arena in care display-ul este curbat dupa forma acesteia, cel putin asta sustin cei de la Samsung. Din cauza curbarii distanta dintre telespectator si televizor este aceeasi din aproape orice unghi.

Pretul este unul pe masura, costa aproximativ 10 mii de euro insa cei cere si-l permit sa nu stea pe ganduri pentru ca este un televizor care merita din toate punctele de vedere. Sau mai exista o varianta asemanatoare de la LG, costa mai putin cu 3000 de euro.

One thought on “Televizor curbat de la Samsung, vezi ce TV au lansat si ce diagonala are…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.