Televizor LED Horizon, 56 cm, Full HD, 22HL750 – pret si caracteristici !

Horizon 22HL750 are o diagonala de 19 inch, aproximativ 48 de centimetri, si este produsul pe care probabil il cautati. Acesta se ridica la un standard de performanta foarte ridicat fiind alcatuit cu ajutorul a mai multor aplicatii de o foarte buna calitate tehnica.

Pe ecranul acestui televizor LED Horizon imaginea este redata in formatul 16:9, rezolutia acestuia fiind una foarte buna de 1920 x 1080, avand o luminozitate de 250 cd/mp si un contrast dinamic de 3000:1.

In ceea ce priveste sunetul acestui produs putem sa va informam ca este de o calitate exceptionala avand inclusa aplicatia Dolby Digital Plus, un egalizator pe 5 benzi dar si Nicam Stereo, iar redarea audio se face cu ajutorul celor doua boxe a cate 2,5 wati.

22HL750 horizon
Pentru a se ridica la un nivel cat mai competitiv producatorul a dotat acest televizor led cu cateva aplicatii foarte importante, acestea fiind: Comb Filter 2D/3D, Dynamic Contrast, Progressive Scan sau Digital Noise Reduction (DNR).

Sa nu uitam sa va amintim si de aplicatia foarte utila, numita Child Lock, care va ofera posibilitatea de a parola anumite programe, asta in cazul in care nu doriti ca altcineva sa le poata viziona.

De asemenea, in cazul in care vreti sa scapati de grija de a inchide televizorul, puteti apela la aplicatia Sleep Timer, care dupa cum bine stiti, va permite sa programati inchiderea automata a televizorului dumneavoastra.

O alta aplicatie care merita neaparat sa fie adusa in atentia cumparatorilor, ea fiind de o foarte buna calitate si utilitate in acelasi timp, este NTSC Playback. Aceasta optiune va ofera posibilitatea de a va putea inregistra emisiunile sau filmele preferate pe care sa le vizionati de ori de cate ori doriti. Redarea video pe acest dispozitiv se poate face in urmatoarele formate: MKV, MP4, AVI, MPG, MPEG si VOB.

Toate aceste ajustari au darul de a face din acest televizor un produs exceptional care , odata achizitionat de catre dumneavoastra, sa va ofere cea mai buna calitate a sunetului si a imaginii redate.

In ceea ce priveste conectivitatea va putem informa ca acesta detine mai multe optiuni de conexiuni cum ar fi: conexiune tip USB 2.0, o conexiune composite, HDMI, este prevazut si cu o mufa scart, dar are de asemenea si o iesire headphone out, aceasta din urma dandu-va sansa sa vizualizati pe televizor fisierele de pe telefonul dumneavoastra compatibil.

Pretul acestui produs este unul destul de accesibil daca stam sa ne gandim de cate functii dispune Horizon 22HL750, acesta costa doar 549 RON si are inclus si transportul la domiciliul dvs folosind o retea de curierat rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.