Televizor LED Horizon, 81 cm, HD, 32HL702 – pret, review si pareri !

Incepem aceasta dimineata prin a va prezenta cel mai nou televizor de la Horizon, este vorba de modelul 32HL702, un TV ce nu costa la oferta mai mult de 799 RON, bineinteles ca este o oferta limitata de care putem beneficia de ea doar pana la sfarsitul saptamanii.

HORIZON 32HL702 este un LED ce se ridica cu siguranta la asteptarile utilizatorului, dispune de o rezolutie HD si face parte din gama televizoarelor lansate in 2013. Pe langa toate aceste aspecte putem preciza ca are o diagonala de 32 inch, asta insemnand undeva la 80 cm, un TV care incape perfect in dormitorul dumneavoastra.

Ca si caracteristici mai putem evidentia contrastul dinamic 4000:1 si luminozitatea 350 cd/mp, la aceste caracteristici putem evidentia si timpul de raspuns de 20 ms cu o caracteristica superioara a imaginii de 100 Hz.

Televizor LED Horizon, 81 cm, HD, 32HL702
De asemenea la capitolul conectivitate nu sta rau, aici avem porturile cel mai importante HDMi unde putem conecta laptopul sau Consola Play Station in acelasi timp, de asemenea avem un Slot CI+, Digital Audio (Coaxial), SCART si o intrare USB.

Fiind un LED, consumul de energie este foarte scazut, 41 de wati iar datorita dimensiunilor reduse nu cantareste decat 6.7 Kg.

Pachetul include:
– telecomanda
– stativ pentru masa
– 2 baterii AAA
– cablu de alimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.