Televizor LED IPS LG 27MT46D-PZ – caracteristici si pareri !

Daca va doriti un televizor cu functie de monitor, care sa ofere o imagine clara, chiar daca nu este un model inteligent, atunci va puteti orienta catre produsul LED IPS LG 27MT46D-PZ. Acesta beneficiaza de un ecran cu o rezolutie de 69 de centimetri, iar pentru a va bucura de o calitate inalta a  imaginii, dispune de rezolutia Full HD, de 1920 X 1080 pixeli.

O caracteristica importanta intalnita la acest televizor consta in monitorul LG IPS, prin care ofera imagini clare,  chiar si atunci cand urmariti filme de actiune, navigati de internet sau va jucati. De asemenea, tehnologia LG IPS va ofera imagini cat mai asemanatoare cu cele ale imaginii originale, pentru o experienta multimedia inedita.

Indiferent de unghiul dumneavoastra de vizualizare, calitatea imaginii va ramane neschimbata, gratie unghiului larg de vizualizare, de 178/178 grade. Aspectul imaginii este de 16:9, iar contrastul nativ este de 1000:1. Ce mai puteti remarca la acest model? Sunetul, deoarece este echipat cu boxe stereo incorporate, iar pentru a va bucura de jocul preferat, nu mai este necesar sa aveti boxe suplimentare.

LG 27MT46D-PZ

De asemenea, dispune de modul de afisare PIP, care va permite sa afisati mai multe ecrane in acelasi timp, pentru a putea naviga pe internet intr-o fereastra secundara, in timp ce vizionati programul preferat. Prin functiile sale, este un televizor si un monitor potrivit pentru a reda imagini HD, cat si pentru a naviga pe internet, a vedea fotografiile preferate sau pentru jocuri.

Conectivitatea este asigurata de un port USB 2.0, un port HDMI, o intrare SCART, o intrare component, o intrare video composite si o intrare PC (D-sub 15 pini). Dimensiunile televizorului cu stand sunt 641.2 x 489.1 x 213.2, cantareste 5.3 kilograme si are un consum de putere de 35 W.

Indiferent de produsul pe care dorim sa il achizitionam, pretul este un important criteriu de selectie, insa la televizorul LED IPS LG 27MT46D-PZ, pretul poate fi considerat destul de avantajos. Este potrivit pentru a beneficia de o imagine de o calitate superioara, cat si de un sunet clar. Chiar daca nu este un televizor inteligent, se remarca prin ecranul LED IPS, rezolutia Full HD, unghiul larg de vizualizare, boxe stereo incorporate si consumul redus de putere. Toate acestea pentru a va bucura de avantajele tehnologiei moderne in materie de multimedia, chiar si atunci cand nu doriti sa cheltuiti sume mari de bani.

 • Smart TV: Non Smart TV
  Diagonala ecran (cm): 69
  Tip display: IPS
  Rezolutie: 1920 x 1080
  Luminozitate: 200 cd/mp
  Timp de raspuns: 5 ms
  Aspect imagine: 16:9
  Contrast nativ: 1000:1

One thought on “Televizor LED IPS LG 27MT46D-PZ – caracteristici si pareri !”

 1. pentru un dormitor micut este perfect, eu l-am luat pentru camera copilului.

  tehnologia ips este ok, vad ca lg o foloseste mai nou si la telefoane, tablete etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.