Televizor Led LG, 55 cm, Full HD 22MT44D-caracteristici

Televizorul face parte din viaţa fiecăruia dintre noi, fie că recunoaştem sau nu. Zilnic, chiar şi doar pentru câteva minute, ochii ne fug spre ecranul televizorului. Devenite unul dintre cele mai uzuale moduri de relaxare pentru români, televizoarele noii generaţii au din ce în ce mai multe îmbunătăţiri, care oferă imagini mai clare şi nu obosesc ochii.
Astăzi vă prezentăm un televizor al cărui preţ devine un argument solid pentru a vă convinge să renunţaţi la vechile televizoare, dacă nu aţi făcut-o până acum. Şi nu doar preţul este un plus, dar şi calitatea. La preţul de 600 lei, televizorul Led LG, Full HD 22MT44D se potriveşte perfect în locuinţele celor care îşi doresc un televizor de dimensiuni medii .

res_f108505db0ef54bacc6d658b0736392e Rezoluţia Full HD va oferi o calitate excepţională imaginilor prin culori vii, claritate şi contrast vizual care nu oboseşte privirea. Televizorul creat de LG Electronics oferă un raport calitate-preţ ideal, ţinând pasul cu ultimele tehnologii în ceea ce priveşte LCD-urile. Având deja boxele încorporate, sunetele redate imită în totalitate sunetele reale datorită tehnologiei Virtual Surround.
Nu este un Smart TV, dar are mufe scart, USB, mufe pentru conectarea la PC şi card pentru internet, teletext EPG. Greutatea televizorului este de doar 2.8 Kg, iar consumul de 20 W. Diagonala ecranului este de 55 cm cu o rezoluţie de 1920×1080 şi unghi de vizibilitate de 170/ 160 grade, iar dimensiunile fără stand sunt 507.6×314,7×52.7 mm.
Televizorul LED LG Full HD 22MT44D este ideal pentru locuinţele care nu dispun de foarte mult spaţiu sau pentru zona bucătăriei, putând fi aşezat şi pe perete. Tehnologia LED oferă imagini de calitate, iar consumul redus este un alt plus. Astfel, cei de la LG au creat la un preţ rezonabil un produs care devine indispensabil în orice locuinţă, aducând un confort sporit în urmărirea programelor TV.

One thought on “Televizor Led LG, 55 cm, Full HD 22MT44D-caracteristici”

  1. cand l-am cumparat m-am bucurat ca este led, acum sincer as mai pune bani si mi-as lua un smart tv, dar faza e ca nu vreau de dimensiuni mari si nu prea gasesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.