Televizor LED Orion, 81 cm, HD, T 32D/ LED: pret si review!

orion T 32D LED

In aceasta zi vom discuta despre unul din cele mai ieftine televizoare LED cu diagonala de 81 cm, este vorba despre modelul T 32D/ LED de la Orion, un televizor care merita cumparat atunci cand doriti sa scapati de vechiul televizor cu tub. Clar nu putem sa avem pretentiile unui televizor care costa 2000 de ron, insa acesta isi face treaba perfect in orice dormitor.

Televizorul Orion T 32D/ LED are o diagonala de 81 cm, perefect pentru orice dormitor sau sufragerie, sufiecient de mare incat sa te poti uita la filme direct de pe laptop prin portul HDMi.


Mai sus am spus ca are o diagonala de 81 cm, ei bine va anuntam ca este si HD la o rezolutie de 1366 x 768 cu un aspect al imaginii 16:9. Impresionant este faptul ca vine cu un timp de raspuns extrem de mic, aici fiind vorba de doar 5 ms, un televizor care raspunde foarte bine la comenzi. Ca tot am povestit despre performantele ecranului, trebuie sa spunem si ca vine cu o luminozitate extrem de buna 400 cd/mp, contrastul este de asemenea si el destul de puternic incat seara o sa avem nevoie sa mergem pe modul „eco”, in care se scade contrastul si luminozitatea.

Ca si aspect nu avem ce sa discutam, este clasic, foarte subtire si extrem de ergonomic. Nu ocupa mult spatiu si se poate monta si pe perete printr-un suport special care se gaseste tot pe eMAG.

Eu m-am bucurat foarte mult de acest televizor atunci cand am vazut ca are 2 muhe HDMi, una o folosesc pentru laptop atunci cand ma uit la filme, iar cealalta o folosesc pentru PS3. De asemenea ne putem uita la filme direct de pe stick, asta pentru ca televizorul vine si cu mufa USB.

3D: Nu
Tehnologie: LED
Smart TV: Nu
Gama: 2013
Diagonala ecran (cm): 81
Calitate imagine: Imagine HD
Luminozitate: 400 cd/mp
Timp de raspuns: 5 ms
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: 1366 x 768

Pentru cei care doresc sa achizitioneze acest televizor, ii anunt ca o poate face direct din cel mai mare magazin online din Romania: Televizor LED Orion, 81 cm, HD, T 32D/ LED

In plus am primit transportul gratuit, garantie 2 ani si deschiderea coletului la livrare pentru a verifica daca totul este in regula. Pentru cei care doresc sa extinda garantia, o pot face cu doar 79 lei pentru un an si 139 lei pentru 2 ani.

SPOR LA CUMPARATURI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.