Televizor LED Samsung 32F5000, 80 cm, Full HD: pret si detalii ! TV din gama 2013

Televizor LED Samsung 32F5000In aceasta seara vom discuta despre noul televizor de la Samsung, este vorba de modelul 32F5000, un TV FULL HD din gama 2013 care a sosit in sotcurile emag la un pret extrem de mic, poate prea mic pentru un FULL HD de 80 cm. Nu vreau sa-i laud pe cei de la Samsung, dar chiar au pus stapanire pe tot ce inseamna tehnologie, de la telefoane de ultima generatie pana la cuptoare cu microunde.


Cum am spus si mai sus, este un televizor LED FULL HD ce are o diagonala de 80 de cm, pe langa aceste detalii putem sa spunem ca nu este un smart si nu este 3D, dar mai avem multe alte caracteritici care ne sunt de folos, aici putem sa amintim de cele 2 porturi hdmi, o intrare usb, o intrare VGA si nu in ultimul rand player-ul multimedia.

Modelul 2012 nu este cu FULL HD si calitatea sunetului este mult mai slaba decat a acestuia, se vede ca cei de la Samsung nu stau degeaba si de la an la an, ofera televizoare din ce in ce mai bune la acelasi pret.

Vreau sa va mai spun ca daca achizitionata un televizor Samsung in perioada 9-13 ianuarie 2014 (inclusiv) o sa primesti 20% din valoarea sa sub formă de Card Cadou! Deci pentru un televizor care costa 1299 RON o sa primim un voucher de 258 RON pe care il putem consuma ȋn perioada 13-23 februarie 2014. Valabil doar pentru categoriile: Camere video, Videoproiectoare, Mediaplayere, Camere video sport, Televizoare, DSLR, Sisteme home cinema, Audio Hi-fi , Monitoare cu tuner de pe site-ul www.emag.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.