Televizor LED Smart Sony 42W705 – caracteristici si pareri !

Televizoarele din seria W7 de la Sony, care fac parte din editia 2014, sunt pline de surprize pentru utilizatori. Fiind un televizor cu iluminare LED, veti beneficia de o durata de viata prelungita a ecranului, diagonala acestuia fiind de 107 centimetri, astfel incat este un televizor potrivit pentru a fi pozitionat intr-o sufragerie spatioasa sau in dormitor.

Datorita faptului ca este un televizorul Full HD, dispune de o rezolutie de 1920 X 1080 pixeli, cu un aspect al imaginii de 16:9 si caracteristici speciale, menite sa asigure o calitate inalta a imaginii. Daca doriti sa beneficiati de posibilitatea de a naviga pe internet, dispune de Wi-Fi integrat si un browser Opera.

Calitatea nu este intalnita doar la imagine la modelul LED Smart Sony Full HD 42W705, ci si la sunet. Acesta este asigurat de doua difuzoare de 8 W fiecare, sistemul de sunet fiind Down Firing si avand functii speciale, precum Sound Booster, Dolby Digital, Dolby Digital Plus sau Dolby Pulse.

Televizor Smart LED Sony, 107cm, Full HD, 42W705

Datorita faptului ca este echipat cu un player multimedia integrat, veti putea urmari continutul preferat de pe un stick UBS, fara sa aveti nevoie de un dispozitiv intermediar. Astfel, fotografiile pe care le indragiti sau filmele preferate pot fi vizionate pe ecranul LED mare cu usurinta.

In ceea ce priveste conectivitatea, televizorul LED Smart Sony Full HD 42W705 dispune de 4 porturi HDMI, 1 intrare component, 2 intrari USB 2.0, 1 iesire audio digitala, 1 intrare video composite si 1 intrare Scart. Acest televizor nu va dezamageste nici in privinta design-ului, care arata foarte bine, pentru a se incadra perfect in incaperea in care va fi pozitionat.

Pentru pasionatii de fotbal, ofera Modul Fotbal, prin care sunt reglate automat setarile de sunet, pentru a crea o atmosfera asemanatoare celei de pe stadion, insa in confortul propriei locuinte. Astfel, este potrivit pentru a va petrece cateva ore cu prietenii, urmarind meciurile de fotbal preferate.

Datorita scenelor redate Full HD si a redarii in timp real de continuturi si clipuri video din diferite surse, precum YouTube, este un televizor cu iluminare LED potrivit celor care doresc sa se bucure de gaming sau de o experienta multimedia memorabila.

Asadar, televizorul LED Smart Sony Full HD 42W705 va insufleti locuinta si va ajuta sa petreceti momente frumoase in familie sau alaturi de prieteni, ascultand muzica preferata sau urmarind filmele pe care le indragiti pe un ecran cu o diagonala de 107 centimetri.

  • Smart TV: Smart TV
  • Gama: 2014
  • Sistem audio: Down Firing
  • Diagonala ecran (cm): 107
  • Rezolutie: 1920 x 1080
  • Aspect imagine: 16:9

One thought on “Televizor LED Smart Sony 42W705 – caracteristici si pareri !”

  1. eu am un leaving destul de mare, asadar m-am oreintat catre noul model de la sony de 107 cm, meciurile si filmele full hd se vad bestial si din propria experienta va spun ca daca va doriti un tv de calitate sa va luat sony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.