Televizor LED Smart TV Philips, 81 cm, HD, 32PFL4208: pret si review ! OFERTA

Va prezentam in aceasta seara un nou model de televizor de la Philips, un LED SMART TV ce transforma camera dumneavoastra intr-o adevarata sala de cinema.

Este vorba de modelul 32PFL4208, un SMART TV ce are o diagonala de 32 inch (aproximativ 81 de cm), un televizor care vine cu foarte multe functii pentru utilizator, functii despre care vom discuta in continuarea articolului.

Philips 32PFL4208 il gasim in aceste zile la oferta, o oferta de nerefuzat tinand cont ca in trecut a avut un pret ceva mai mare 1499 ron, acum il gasim la pretul incredebil de doar 1299 RON, cu transport gratuit oriunde in Romania (verifica noua oferta de pret).

Cum am spus si mai sus, incepe sa discutam despre functiile pe care acest SMART TV le ofera, incepem prin a prezenta:


Digital Crystal Clear care face ca ecranul televizorului sa aibe tonuri naturale si contrast dinamic de 100.000:1. De asemenea trebuie sa prezentam cele 6.2 milioane de culori, care ne ofera un contrast puternic, extrem de luminos si clar.

PHILIPS_32PFL4208

 

Smart TV – practic putem spune ca este ca un telefon mobil, asta pentru ca ne aduce tot felul de aplicatii, de la facebook la twitter si youtube.

Perfect Motion Rate 200 Hz – imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante

Wi-Fi – conexiunea la internet se poate face fara sa mai folosim vreun cablu, asta pentru ca dispune de o placa de retea wireless.

In concluzie este un televizor din gama 2013 ce isi face fiecare cent, nu este un FULL HD insa prea putin conteaza pentru ca nu o sa gasiti SMART TV la banii acestia. Impresionant este ca avem tot felul de facilitati, de la porturile HDMi pana la cele mai bune boxe existente pe un ecran de 32 inc, de la un ecran cu un contrast foarte puternic pana la consumul redus de energie, de la dimensiunile reduse ca si grosime la un pret foarte mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.