Televizor LG 42LB5500 – ecran IPS si o diagonala de 106 cm!

Daca dispuneti de un televizor modern conventional, insa sunteti nemultumiti de neclaritatea imaginilor in miscare sau de imposibilitatea de a vedea imagini clare din anumite unghiuri, atunci puteti opta pentru un televizor cu tehnologie IPS, precum este modelul LED LG 42LB5500. Tehnologia IPS este utilizata de LG, pentru a reda imagini clare, indiferent de unghiul de vizionare, cat si pentru a oferi imagini cat mai naturale. De asemenea, ecranele IPS sunt mai mai rezistente la socuri.

Alaturi de tehnologia IPS, televizorul LED LG 42LB5500 dispune de functia Time Machine II, care va ajuta sa inregistrati programele TV preferate atunci cand nu le puteti viziona, pentru a va bucura de ele oricand doriti. In plus, acest televizor este prevazut cu cea mai noua tehnologie LG, respectiv Triple XD Engine. Gratie acesteia, va ofera o culoare si un contrast de calitate, cat si o redare cat mai clara a culorilor.

Daca doriti, puteti sa utilizati Picture Wizard III, pentru a ajusta diferite elemente ale imaginii sau va puteti bucura de videoclipurile DivX, pentru a viziona continut de calitate pe internet. Diagonala ecranului este de 106, cu o rezolutie de 1920 X 1080, care este o  rezolutie destul de buna, iar puterea consumata este de 51 W.

Televizor LED LG, 106 cm, Full HD, 42LB5500

In plus, televizorul LED LG 42LB5500 apartine gamei din anul 2014 si dispune de o functie de economisire a energiei prin controlul iluminarii LED-ului, care se poate face prin setarea stralucirii sau prin functia Standby Mode Zero, prin care televizorul intra in hibernare si este redus la 0 consumul de energie.

Posibilitatile de utilizare a acestui televizor sunt multiple, motiv pentru care, daca doriti, puteti sa conectati dispozitivul USB sau hard-discul extern la portul USB, pentru a va putea bucura de continutul dorit pe ecranul televizorului. Cu siguranta, nu veti regreta, datorita claritatii imaginii pe care o ofera.

In cazul in care sunteti incantati de functiile oferite de acest televizor si doriti sa aflati un pret actualizat, cat si mai multe informatii, puteti accesa bannerul de mai jos. Poate acesta este modelul potrivit pentru a trai experientele de divertisment pe care vi le doriti.

Cu TIME MACHINE II puteti sa va inregistrati programele si filmele preferate, astfel puteti sa derulati si sa revedeti emisiunile dumneavoastra preferate, am discutat despre aceasta functie si ceva mai sus, insa cred ca este o functie care trebuie remarcata la televizoarele de la LG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.