Televizor LG 55EC 9300 OLED TV

Dacă vă doriţi imagini de cea mai bună calitate şi rezoluţie, LG 55EC 9300 OLED TV este alegerea ideală. Televizorul concurează cu orice plasmă sau LED existente pe piaţă, oferind imagini cu un contrast puternic, ce par rupte din realitate, ceea ce ne face să credem că epoca plasmelor este de mult apusă, televizoarele OLED fiind la mare căutare astăzi deoarece oferă o caliatea mai bună a imaginii.

Ideal atât pentru camerele luminoase, cât şi pentru cele mai obscure, LG 9300 are o rezoluţie a imaginii de 1080 p, mai mult decât ne-am putea dori pentru un televizor cu diagonala de 55 inci. Cei care petrec numeroase ore în faţa micului ecran se vor bucura acum de cele mai bune imagini, net superioare plasmelor. Televizorul este extrem de subţire, uşor arcuit, acurateţea culorilor este de 100%, iar designul este ireproşabil, la fel ca imaginile proiectate.

lg-55ec930v
LG 9300 are un design futurist care va plăcea multora, forma curbată oferă un unghi de vizionare mai bun, ecranul este încadrat de o ramă argintie care îi subliniază eleganţa, iar suportul poate fi detaşat, dacă se doreşte plasarea televizorului pe un perete.

Telecomanda nu mai beneficiază de led-uri, dar are un scroll uşor de utilizat, iar forma ergonomică este extrem de confortabilă, aceasta funcţionând fără a fi nevoie de a fi îndreptată în direcţia televizorului.

Cei de la LG nu au uitat nici de tehnologia 3D, noul OLED TV venind la pachet cu două perechi de ochelari albi şi alte două perechi de ochelari speciali pentru persoanele care deja poartă ochelari, cei din urmă costând 22 de dolari, iar ca bonus beneficiaţi de funcţia Dual Play, care împarte ecranul în două pentru jocuri. Interfaţa are un layout jucăuş şi colorat care poate fi personalizat după bunul plac.

LG 9300 cu ecran OLED are un consum de electricitate mult mai redus decât al unei plasme, iar preţul este de 3500 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.