Televizor Smart 3D LED Samsung 32F6510 – pret, review si pareri !

Un nou televizor de ultima generatie si-a facut aparitia pe piata de specialitate din tara noastra si, asa cum v-am obisnuit, vi-l vom prezenta si voua in cele mai mici detalii.

Asadar, astazi, avem placerea de a va prezenta noul televizor Smart 3D LED produs de Samsung, cu ajutorul caruia veti beneficia mereu de un divertisment in adevaratul sens al cuvantului (verifica noua oferta de pret).

Televizorul Smart 3D LED Samsung are o greutate de aproximativ 6.7 kilograme si are dimensiunile standard (WxHxD) fara stand de 742.0×442.3×49.5 si cu stand de 742.0×512.1×265.0 centimetrii.

Cat despre ecranul acestui exceptional televizor, putem spune ca are diagonala de 80 centimetrii. Imaginea de calitate FULL HD va fi redata la o rezolutie de 1920×1080 pixeli in formatul 16:9.

Pentru a va bucura mereu de o calitate exceptionala a imaginii, acest elegant televizor are in constructia sa cateva functii speciale, dintre care va amintim de 3D HyperReal Engine, Clear Motion Rate 400, Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer Plus, Film Mode si Natural Mode Support.

Samsung 32F6510

Daca v-am convins de faptul ca imaginea va fi mereu redata la cea mai buna calitate, la fel putem face si in ceea ce priveste sonorizarea acestul televizor. Sunetul este redat prin doua difuzoare a cate 10 wati, acesta beneficiind de un sistem Down Firing + FULL Range.

Deasemenea, la fel ca si sistemul video, si sistemul audio al televizorului Smart 3D LED de la Samsung este prevazut cu cateva functii superioare. Acestea sunt Dolby Digital Plus/Pulse, DTS Premium 5.1, DTS Studio Sound si Auto Volume Leveller.

O caracteristica speciala a acestui superb televizor, care trebuie neaparat prezentata, este Smart Hub. Prin intermediul acestei functii speciale veti putea aduna toate fisierele voastre preferate intr-o singura locatie, care apoi va este pus la dispozitie intr-un simplu set de pagini.

Aveti posibilitatea de a va conecta la Facebook si Twitter, sau chiar si sa faceti apeluri video prin Skype, toate acestea fiind posibile datorita tehnologiei de ultima generatie cu care este dotat acest superb televizor.

Tinand cont de toate aceste calitati exceptionale, putem afirma cu tarie ca televizorul Smart 3D LED de la Samsung are un pret destul de accesibil de numai 2799 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.