Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review si pareri: Televizor Smart 3D LED Sharp, 98 cm, Full HD, LC39LE652V – pret mic !

Inainte de a va prezenta detaliile tehnice ale acestui produs exceptional, va spunem doar ca Sharp a reusit sa faca din modelul LC39LE652V un televizor Smart LED 3D, o prezenta remarcabila in casa dumneavoastra atat prin designul atractiv cat si prin nenumaratele optiuni de conectivitate si o multime de aplicatii senzationale.

Datorita optiunilor exceptionale de redare a imaginilor in miscare, a culorilor si a tuturor detaliilor, veti simti un adevarat spectacol vizual, in timp ce va urmariti programele preferata la dumneavoastra acasa.

Sharp LC39LE652V aduce iluminarea aproape de perfectiune, iar in ceea ce priveste spectrul de culori, acesta este cu aproximativ 40% mai mare decat celelalte televizoare de tip LCD ce au tuburi fluorescente obisnuite.

110012739-2-sharp_lc39le652v_dvb_s_fhd_3d_smart_led_lcd_tv_x2
Culorile ce par vii, contrastul foarte bine definit, imaginea 3D reala de o claritate foarte ridicata fac din acest televizor Sharp unul dintre cele mai apreciate si exceptionale produse de pe aceasta piata de specialitate.

Imaginea de o calitate rar intalnita si miscarile fine sunt realizate prin sistemul Active Motion 200Hz, un sistem care reda telespectatorului miscarile naturale si firesti, avand si capacitatea de a reduce umbrele.

Nu doar imaginea este la un nivel de calitate foarte ridicat la acest televizor Smart LED 3D de la Sharp, ci si sunetul este difuzat la un nivel exceptional.

Astfel, pentru ca si sunetul sa se ridice la cel mai inalt nivel al calitatii, producatorul a implementat in constructia acestui televizor doua sisteme audio: Dolby Digital si Dolby Digital Plus. Cu ajutorul acestor sisteme audio foarte competitive va veti bucura de o remarcabila calitate a sunetului redata prin cele doua difuzoare cu putere de 15 wati fiecare.

Va mai putem spune si faptul ca aceasta imagine atat de reala si de o claritate remarcabila va este oferita pe ecranul televizorului ce are diagonala de 39 inch, asta insemnand 98 de cm, in formatul 16:9 la o rezolutie foarte mare de 1920 x 1080 pixeli. Totodata luminozitatea ecranului este de 350 cd/m2 la un contrast de 3500:1.

Cu ajutorul conexiunii Aquos Net+ va puteti conecta imediat la spatiul online, unde divertismentul este la el acasa. Puteti urmari tot ceea ce va doriti, de la cele mai noi filme aparute pana la aplicatii de ultima generatie sau continuturi video atat inregistrate cat si live, toate intr-un mod atat de simplu, de pe telecomanda dumneavoastra.

Acest televizor de ultima generatie are o greutate de aproximativ 13,3 kilograme si are dimensiunile standard (WxDxH) de 88.1×41.0x51.7 centimetri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J