Televizor Smart LED LG 42LN575S – pret, review si pareri !

Astazi avem placerea sa va prezentam unul dintre cele mai inteligente televizoare de pe piata din Romania. Este vorba despre noul televizor Smart LED de la LG, un model ce revolutioneaza cu adevarat termenul de televiziune interactiva.

Televizorul Smart LED LG a aparut la finele anului 2013, avand o greutate de 10.7 kilograme la dimensiunile standard (WxHxD) fara stand de 968x579x79 milimetri si cu stand de 968x629x236 milimetri, insa ceea ce este impresionant este pretul de doar 2099 RON (verifica noul pret actualizat).

Pe langa aspectul deosebit, acesta are o diagonala de 107 centimetri, avand imaginea FULL HD afisata la o rezolutie de 1920×1080 pixeli.

Pentru ca nu doar aspectul estetic conteaza, vom incerca, pe cat e posibil, sa va prezentam functiile exceptionale de care beneficiaza acest minunat model de televizor.

LG 42LN575S

In primul rand incepem cu telecomanda speciala a acestui televizor, o telecomanda care se utilizeaza la fel ca si un mouse. Cu ajutorul acesteia puteti muta cursorul, puteti chiar face click si sa-l fixati oriunde veti dori pe ecranul televizorului dumneavoastra.

De asemenea acest inteligent televizor este controlabil si prin simple gesturi sau chiar prin comenzi vocale, pentru ca este dotat cu aplicatii speciale in acest sens.

O alta functie ce trebuie neaparat adusa in atentia dumneavoastra este Time Machine II. Prin intermediul acesteia nu veti mai fi nevoiti sa va faceti griji ca nu puteti urmari programele preferate.

Astfel veti avea posibilitatea de a va inregistra programele dorite pentru a le putea viziona oricand veti dori. Benefiati si de optiunile de a derula, de a pune pauza si chiar de a le urmari in mod repetat de ori de cate ori veti dori sa faceti acest lucru!

Si, daca nu puteti fi in fata televizorului cand e difuzat programul favorit, aveti la indemana functia de inregistrare programata, prin intermediul careia puteti alege un program ce nu-l puteti vedea pentru a fi inregistrat.

Nici tehnologia Intel Widi nu lipseste din dotarea acestui televizor, o tehnologie ce va permite conectarea la internet la cea mai buna viteza si calitate.

Mereu veti avea parte de imagini impresionante, redate la un nivel al calitatii foarte ridicat, beneficiind de culori vii, naturale atat la vizionarea programelor tv cat si in timpul navigarii pe internet.

Daca nivelul imaginii este exceptional, nici sunetul nu se lasa mai prejos! Acesta este redat prin cele doua boxe a cate 10 wati la cel mai inalt nivel. Pentru acest lucru, sistemul audio este prevazut cu cateva functii speciale, cum ar fi: Dolby Digital, Clear Voice II, Smart Sound, Virtual Surround Plus, dar si multe altele.

Astfel nu ne ramane decat sa va recomandam sa cumparati televizorul Smart LED de la LG, pentru ca in mod sigur, veti face cea mai buna alegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.