Televizor Smart LED Samsung 42F5500, Full HD: pret si pareri !

Televizor Smart LED Samsung 42F5500

Cei de la Samsung a facut din acest televizor un adevarat portal spre o noua si spectaculoasa viziune a ceea ce inseamna divertisment. Prin achizititionarea si folosirea acestui produs veti putea cunoaste adevaratul sens al divertismentului, Samsung 42F5500 ramane unul din acele TV-uri care merita sa il ai in sufragerie cu orice pret.

Mediul propice pentru calitatea superioara a acestui serviciu este asigurat prin programul Smart Hub de la Samsung. Datorita faptului ca veti dispune simplu si rapid de accesul la muzica, videoclipuri si aplicatii de ultima aparitie nu veti mai simti senzatia de singuratate.

Prin toate aceste optiuni pe care la aveti la dispozitia dumneavoastra, nu va ramane decat sa va felicitati ca ati achizitionat un asemenea produs revolutionar.

Pagina sociala Smart Hub va ofera posibilitatea de a ramane mereu in cercul dumneavoastra social si chiar sa vizionati videoclipurile prietenilor de pe retelele de socializare Facebook si Twitter. In plus, aveti chiar si optiunea de a accesa fotografii, videoclipuri sau filme de pe orice alt dispozitiv compatibil, ca exemplu un PC sau o camera foto.

Smart TV-ul Samsung 42F5500 cu tehnologia LED inclusa a aparut in decursul anului 2013 pe piata de specialitate. Acesta dispune de un foarte bun sistem audio compus din doua componente, Down Firing + Full Range, avand doua boxe a cate 10W. Sistemul audio al acestui televizor dispune in plus de cateva aplicatii ale sunetului cum ar fi: DTS Premium Audio 5.1 , Dolby Digital Plus/Pulse si de asemenea DTS Studio Sound.

Calitatea imaginii la acest Smart TV este FULL HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 si dispune de un aspect 16:9. Asa cum era de asteptat, la fel ca sistemul audio, si sistemul video al acestui produs exceptional dispune de cateva aplicatii superioare pe care vi le enumeram si dumneavoastra. Acestea sunt: Clear Motion Rate 100 , Wide Color Enhancer Plus, Hyperreal Engine, Natural Mode Supprt , Digital Noise Filter si nu in ultimul rand Film Mode.

Totodata Samsung 42F5500 dispune de un tuner digital DVB-T pentru receptie si DVB-C pentru transmisie, dar si de un player multimedia integrat. Dispune de o conexiune la retea de tip Wireless RJ45, plus si alte doua tipuri de conexiuni necesare pentru alte facilitati, acestea fiind IR OUT si DVI AUDIO IN.

Smart TV-ul LED Samsung are integrata si o iesire audio digitala , doua intrari de tip USB 2.0, o intrare video composite, casti minijack dar si de trei porturi HDMI.

Produsul are o greutate de 9.6 kg si dimensiunile de (WxHxD) 971.8×576.9×49.4 mm si tinem sa va informam si cele mai importante aplicatii ale acestuia: Social Mod Sport, Anynet+(HDMI-CEC), ISP Bound Service, Smartphone Remote Control, Web Browser, Smart Hub, Wi-Fi Direct, Connect Share Movie, Allshare, etc.

Acest minunat televizor LED poate fi achizionat la pretul de 2699 LEI TVA inclus, in acest pret fiind inclus si costul transportului (curierat rapid) si avand si posibilitatea de a deschide coletul la primirea produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.